آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن

واکنش انصارالله به تحریم‌های جدید آمریکا

دفتر سیاسی جنبش انصار الله یمن گفت، اقدام آمریکا در تروریستی خواندن این جنبش را موید فرماندهی آمریکا در تجاوز علیه یمن است، اما یمنی‌ها آماده مقابله با هر اقدام خصمانه تروریست‌های جنایتکار هستند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۳۰ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 19
کد خبر: ۷۴۶۳۶

به گزارش راهبرد معاصر  دفتر سیاسی انصار الله یمن تاکید کرد که اقدام آمریکا در قراردادن نام جنبش انصار الله در فهرست گروه‌های تروریستی، اوج نقش آفرینی آمریکا در فرماندهی تجاوز علیه یمن و خصومت آن علیه این کشور و آزادگان جهان را نشان می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری المسیره، در این بیانیه آمده است: «آمریکا هیچ گاه حامی ملت یمن نبوده و یا نسبت به مسئله یمن بی طرف نبوده است که حالا با این اقدام احمقانه و مسخره‌اش متعجب شویم.»

دفتر سیاسی انصار الله گفت: «قبل از اینکه آمریکا این اقدام پلید را مرتکب شود، هر جرمی را به طور مستقیم یا از طریق مزدوران منطقه‌ای خود علیه ملت یمن مرتکب شده است.»

این جنبش تاکید کرد:«آنهایی که تصور می‌کردند که تجاوز علیه یمن محصول مشکلی داخلی در یمن یا مشکل این کشور با یک کشور همسایه است، واقعیت امر با اقدام آمریکا در قرار دادن انصار الله در فهرست گروه‌های تروریستی روشن شد.»

انصار الله در این بیانیه آورده است: «این موضع آمریکا، گروه‌ها و کشورهایی را که صرفا دنباله رو نوکران آمریکا و اسرائیل هستند، در جایگاه واقعی و شایسته خود قرار داد.»

دفتر سیاسی انصار الله گفت: «هر اقدام خصمانه‌ای به هر شکل و اندازه‌ای هوشیاری و ثبات ما را در مسیر درست خود و پایبندی به مواضع خود می‌شود. یعنی اقدام خصمانه آمریکا مقاومت و پایداری ما را در رویارویی با پروژه تروریستی آمریکا و رژیم صهیونیستی بیشتر می‌کند و هرگز ما را از مواضع عادلانه خود منصرف نمی‌کند.»

این جنبش در پایان گفت: «ما همه آمریکایی‌هایی را که را در هدف گرفتن امت شریک هستند، تروریست‌های جنایتکار برمی‌شمریم و به اذن پروردگار برای اتخاذ هر گونه اقدام لازم در قبال هر اقدام خصمانه‌ای آماده‌ایم.»

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار