نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

تشخیص علایم کرونا با ساعت هوشمند

محققان مستنداتی را یافتند که نشان می‌دهد هفت روز پیش از این که شخص متوجه ابتلا به بیماری کووید ۱۹ شود، ساعت‌های هوشمند قادر به تشخیص علایم این بیماری هستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۱ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 20
کد خبر: ۷۴۷۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محققان مدرسه پزشکی آیکان در مانت ساینای واقع در نیویورک با بررسی داده‌های مربوط به ساعت‌های هوشمند ۲۹۷ کارمند بخش سلامت دریافتند ساعت‌های هوشمند قابلیت تشخیص علایم بیماری را دارند.

 

در این تحقیقات از داوطلبان خواسته شد ساعت‌های هوشمند را به طور دائمی مورد استفاده قرار دهند و روی ساعت‌ها نیز برنامه‌ای نصب شد که قابلیت اندازه‌گیری تغییرات پایدار ضربان قلب را دارد.

 

یکی از مهمترین علایم کووید ۱۹ التهاب در بخش‌هایی از بدن است که موجب تغییر جریان خون می‌شود. این تغییر جریان خون به نوبه خود موجب تغییر ضربان قلب شده و این تغییر نیز توسط ساعت‌های هوشمند شناسایی می‌شود.

 

این ساعت‌ها با اندازه‌گیری و نظارت بر فشار خون شخص کاربر در یک دوره زمانی طولانی قادرند خط مبنای طبیعی فشار خون وی را اندازه‌گیری کنند. زمانی که تغییرات ناگهانی و بلندمدت مانند تغییرات پایدار ضربان قلب در این خط مبنا رخ می‌دهد، ساعت هوشمند متوجه این تغییر می‌شود.

 

به گفته محققان، ساعت هوشمند داوطلبان توانست دو سوم از افراد آلوده به ویروس کووید ۱۹ را به طور متوسط هفت روز قبل از این که خود آن‌ها متوجه علایم بیماری شوند، تشخیص دهد.

 

ویروس کرونا موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ میلادی (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد.

 

ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ میلادی (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

 

تدروس آدهانوم مدیرکل سازمان جهانی بهداشت روز چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی تاکید کرد که اگرچه واژه همه‌گیر (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد، اما ارزیابی‌های این سازمان ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند./ بهداشت نیوز


ارسال نظر