طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس بازار خودرو با دو خبر ویژه سورپرایز شد / جاده مخصوص شلوغ می شود؟ از گوشت بوفالو تا ماهی؛ میزان گوشت و مرغ نابود شده در انفجار بندر اعلام شد بورس در انتظار بازگشایی نماد دومین غول خودروساز انتقاد شدید وزیر جنگ اسبق اسرائیل از نتانیاهو با حکم رسمی سپاه؛ سرهنگ حمید کمالی فرمانده جدید بسیج بندرعباس شد المیادین: دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به زودی آغاز می‌شود خبر مهم از افزایش قیمت بنزین/ جزئیات طرح جدید توزیع سوخت آخر هفته تعیین‌کننده/ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است؟ نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند وزیر دفاع به تهدید آمریکا واکنش نشان داد

کشف روش تشخیص خطر مرگ از کرونا

اندازه گیری سطح میتوکندریایی دی ان ای خون به تشخیص عواقب خطرناک بیماری کرونا کمک می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۶ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 27
کد خبر: ۷۵۴۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، اندازه گیری سطح میتوکندریایی دی ان‌ای خون به تشخیص عواقب خطرناک بیماری کووید ۱۹ و مرگ بر اثر ابتلا به ویروس کرونا کمک خواهد کرد. نتیجه تحقیقات محققان مدرسه پزشکی وابسته به دانشگاه سن لوئیس در واشنگتن چندی پیش منتشر شد.

 

این تحقیق در بین ۹۷ بیمار به مجرد تعیین تست مثبت کرونای آن‌ها انجام شد. مقدار میتوکندریایی دی ان‌ای در بیمارانی زیاد بود که نهایتا فوت کردند و در افرادی که در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند نیز این ماده زیستی زیاد بود. این بیماران هم به دستگاه اکسیژن مصنوعی وصل شدند.

 

سطح بالای میتوکندریایی دی ان ای، عامل ریسک است که به سن، جنس و یا بیماری‌های دیگر بیمار وابسته نیست. به طور متوسط در بیمارانی که با ابتلا به کووید-۱۹ جان خود را از دست دادند، سطح میتوکندریایی دی ان ای، ۱۰ بار بیشتر بود.

 

پیشتر الکساندر کالینکین رئیس مرکز طب خواب دانشگاه دولتی مسکو به نام لومونوسف، اعلام کرده بود که کمبود خواب تأثیر مهلکی بر سیستم ایمنی بدن دارد و خطر ابتلا به ویروس ها و از جمله ویروس کرونا را افزایش می‌دهد.

 

او افزود: «اگر شخص کمتر از ۵ ساعت در شبانه روز بخوابد، خطر ابتلا به ویروس افزایش می‌یابد. در مقایسه با خطر ابتلای شخصی که بیش از ۷ ساعت می‌خواهد این خطر برای شخصی که با کمبود خواب روبروست ۲۵۰ درصد است».

 

خواب نرمال از ۷ تا ۹ ساعت است و باید از عادت به بیدارشدن با زنگ ساعت خودداری کرد و سعی کرد تا در یک ساعت معین خوابید و بیدار شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر