نحوه ضدعفونی کردن کارت بانکی-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

نحوه ضدعفونی کردن کارت بانکی

استفاده از کارت بانکی به جای اسکناس یکی از توصیه‌های بهداشتی مهم برای جلوگیری از ابتلا به کووید-۱۹ است، اما ممکن است آلوده باشد که باید ضدعفونی شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۲۹ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 18
کد خبر: ۷۴۴۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران روز دوشنبه در گزارشی اعلام کرد: به منظور ضد عفونی کارت بانکی به عنوان ابزار رایج پرداخت که روزانه چندین مرتبه در دستگاه‌های کارتخوان و خودپرداز‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد باید مقداری محلول ضد عفونی آب و الکل (۷۰ درصد) را روی کارت به صورت کامل اسپری کرد و سپس با یک دستمال کاغذی سطح کارت خشک شود.

 

بر اساس این گزارش، با توجه به وجود بخش مغناطیسی در کارت‌های بانکی به هیچ عنوان برای ضد عفونی کارت بانکی از اسکاچ یا سیم ظرفشویی یا دستمال‌های زبر استفاده نکنید چرا که بخش مغناطیسی کارت صدمه می‌بیند و کارکرد کارت از بین می‌رود و توصیه می‌شود کارت بانکی را نزد خود نگه دارید و به هیچ فرد دیگری ندهید، در غیر این صورت پس از هر مرتبه تحویل دادن کارت به افراد دیگر، بهتر است کارت را ضد عفونی کنید.

 

دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران پیشنهاد کرد که کارت‌های اعتباری خود را با همان مواد مخصوص ضدعفونی کردن دست ها، ضدعفونی یا از یک ماده ضد عفونی کننده قوی تر، مانند اسپری پاک کننده سطوح یا دستمال مرطوب الکلی استفاده کنید.

 

همچنین در این گزارش توصیه شده است برای ضدعفونی کردن وسایل الکترونیکی و هوشمند خود از دستمال مرطوب یا اسپری‌های حاوی حداقل ۷۰ درصد الکل استفاده و سپس سطح وسیله را کاملاً خشک کرد.

 

شیوع ویروس کرونا موسوم به «کووید ۱۹» برای نخستین بار اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد و بتدریج به سایر کشور‌های دنیا سرایت کرد و در تاریخ ۳۰ بهمن ۹۸ وزارت بهداشت اعلام کرد که نتایج آزمایش اولیه ۲ مورد مشکوک ابتلا به کرونا در قم مثبت گزارش شده و این موضوع خود مقدمه‌ای شد برای تایید حضور ویروس کرونا در ایران و تدابیری که نیاز بود در سطح ملی و استانی اندیشیده شود.


مجموع مبتلایان به کرونا در کشور تا امروز به یک میلیون و ۲۸۶ هزار و ۴۰۶ نفر رسیده و از تعداد بیماران بستری در بیمارستان‌های کشور تاکنون یک میلیون و ۷۴ هزار و ۸۸۷ نفر بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

 

۵۶ هزار و ۱۷۱ نفر در کشور تاکنون بر اثر بیماری کرونا جان باختند و چهار هزار و ۶۶۴ نفر از مبتلایان کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند./  ایرنا

ارسال نظر