ضریب بومی‌گزینی در آزمون‌های استخدامی ۴۰ درصد افزایش یافت قوانین مرخصی معلمان و کارمندان دولت جزئیات جذب ٩٠ هزار نیروی فرهنگیان برای آموزش و پرورش خبر خوش برای آموزش و پرورشی‌ها: افزایش سن داوطلبان فرهنگیان تا ۳۰ سال و تعدیل مصوبه تاثیر معدل در کنکور به‌زودی ابلاغ می‌شود ماجرای پیدا شدن پیکر ۷۴ نفر در سد کرج چه بود؟ خبر مهم نماینده مجلس درباره قانون جدید مهریه؛ مجازات برای این مردان که طلاق می‌خواهند ارتقای رتبه معلمان مدارس محروم، روستایی و استثنایی از مهر امسال پای دادستانی به کلیپ غیراخلاقی بازیکن ملوان کشیده شد/ تشکیل پرونده قضایی چین ویزای جدیدی برای جذب نخبگان فناوری جهان معرفی کرد نارضایتی وزیر آموزش و پرورش از وضعیت سرانه آموزشی در این استان مشخصات دوربین گلکسی S26 و S26 پلاس سامسونگ + ظرفیت باتری جزییات تعطیلی مدارس استان تهران فردا سه شنبه ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۴ شاخص آلودگی هوا تهران امروز دوشنبه ۱۹ آبان فروش طرح ترافیک به مدت ۴۸ ساعت در پایتخت ممنوع شد کارکنان دارای بیماری زمینه‌ای در۱۰شهرستان تهران می‌توانند دورکاری کنند مدارس و ادارات تهران فردا دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

آغاز برف و بوران ۲ روزه در ۱۷ استان

سازمان هواشناسی از تداوم بارش برف، باران و وزش باد شدید طی امروز و فردا در ۱۷ استان خبر و نسبت به وقوع بهمن در دامنه‌های البرز هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 21
کد خبر: ۷۴۷۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده نگری سازمان هواشناسی با تداوم فعالیت سامانه بارشی امروز بارش برف و باران در گیلان، مازندران، گلستان ،خراسان شمالی، نیمه شمالی خراسان رضوی، شمال استان‌های قزوین، تهران، البرز، سمنان و بارش پراکنده در برخی مناطق آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان،کرمانشاه، زنجان، چهارمحال و بختیاری جنوب قزوین، جنوب البرز،جنوب تهران، شمال اصفهان، جنوب سمنان و جنوب خراسان رضوی پیش بینی می شود.

 

صبح فردا بارش پراکنده در برخی مناطق شمال شرق روی می‌دهد و سامانه بارشی به تدریج از کشور خارج می‌شود. بر اساس اعلام سازمان هواشناسی از شنبه هفته آینده تا دوشنبه در بیشتر مناطق کشور آسمان صاف پیش‌بینی شده است.

 

از پنجشنبه تا یکشنبه کاهش محسوس دما و ماندگاری هوای سرد در اکثر مناطق کشور روی می دهد که کاهش دما در شمال شرق و شرق 10 تا 15 درجه، سواحل شمالی، جنوب شرق با استان های جنوبی البرز 8 تا 12 درجه و در مناطق دیگر 6 تا 10 درجه خواهد بود.

 

از روز دوشنبه هفته آینده افزایش تدریجی دما پیش بینی شده است. امروز وزش شدید باد در بیشتر مناطق کشور را با شدت بیشتر در نیمه شرقی جنوب مناطق مرکزی و استان های جنوبی البرز روی می دهد. فردا وزش باد شدید در جنوب شرق و شرق و شنبه در جنوب شرق ادامه خواهد یافت.

 

همچنین امروز احتمال وقوع بهمن در دامنه‌های البرز دور از انتظار نیست. پنجشنبه تا شنبه دریای عمان، خلیج فارس و تنگه هرمز و امروز و فردا دریای خزر مواج پیش‌بینی شده است./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار