پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

گزارش واشنگتن پست از تعداد دروغ‌های ترامپ

گزارش واشنگتن پست از تعداد دروغ‌های ترامپ روزنامه آمریکایی با احتساب آخرین سخنرانی روز گذشته دونالد ترامپ در مقام ریاست جمهوری این کشور خبر داد که او ۳۰۵۷۳ دروغ یا ادعای گمراه‌کننده مطرح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۳ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 21
کد خبر: ۷۴۸۱۴

به گزارش راهبرد معاصر ساعتی بعد از آغاز به کار «جو بایدن» به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا و پایان حضور دونالد ترامپ در این منصب، روزنامه واشنگتن پست آماری درباره تعداد دروغ‌های رئیس‌جمهور سابق این کشور ارائه داد.

طبق گزارش روزنامه واشنگتن پست، دونالد ترامپ در دوره چهار ساله ریاست جمهوری خود در آمریکا ۳۰۵۷۳ دروغ یا ادعای گمراه‌کننده مطرح کرد.

این روزنامه آمریکایی تعداد دروغ‌ها و ادعاهای غلط ترامپ را اینطور شمارش کرده که اگر در یک مصاحبه یا توییت درباره یک موضوع خاص چند بار دروغ یا ادعای غلط گفته باشد، فقط یک بار آن را محاسبه کرده است.

طبق گزارش واشنگتن پست، بیشترین ادعای غلط و دروغی که ترامپ در دوره ریاست جمهوری گفت، ادعاهای مکررش درباره این بوده که او بزرگ‌ترین اقتصاد تاریخ آمریکا را ساخت.

به نوشته این رسانه، اگر از مولفه‌های مدرن در سنجش اقتصاد استفاده کنیم، اقتصادهایی که در دوره دوایت آیزنهاور، لیندون جانسون و بیل کلینتون روسای جمهوری اسبق آمریکا ایجاد شد، از اقتصاد دوره ترامپ بزرگتر بوده است.

طبق این گزارش، آخرین ادعای گمراه کننده و غلط ترامپ در سخنرانی خداحافظی او از مقام ریاست جمهوری آمریکا در پایگاه شکاری «اندروز» ساعتی قبل از مراسم تحلیف جو بایدن مطرح شد.

ترامپ در این سخنرانی خطاب به حامیان خود و مردم آمریکا گفته بود: «ما (دولت ترامپ) با فاصله زیاد (در قیاس با دیگر دولت‌های آمریکایی) بالا‌‍ترین میزان کاهش مالیات را در تاریخ کشورمان داشتیم».

واشنگتن پست این ادعای ترامپ را رد کرد و با بررسی میزان تولید ناخالص داخلی آمریکا در دوره کنونی و دوره رونالد ریگان رئیس‌جمهور پیشین اعلام کرد، بیشترین میزان کاهش مالیات در دوره ریگان انجام شد.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار