هشدار سرویس اطلاعات آمریکا: داعش در حال برنامه ریزی برای شروع درگیری مسلحانه در سوریه است تسهیل ویزا و عفو زندانیان؛ دیدار سفیر طالبان با مقام اماراتی فرمان جدید ترامپ درباره اثبات شهروندی برای رای دادن سازمان ملل: ۲۱ هزار نفر از مردم سوریه به سمت لبنان فرار کرده‌اند ایروانی: ایران در هیچ اقدامی علیه سوریه مشارکت ندارد صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود

گزارش واشنگتن پست از تعداد دروغ‌های ترامپ

روزنامه آمریکایی با احتساب آخرین سخنرانی روز گذشته دونالد ترامپ در مقام ریاست جمهوری این کشور خبر داد که او ۳۰۵۷۳ دروغ یا ادعای گمراه‌کننده مطرح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۳ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 21
کد خبر: ۷۴۸۱۴

به گزارش راهبرد معاصر ساعتی بعد از آغاز به کار «جو بایدن» به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا و پایان حضور دونالد ترامپ در این منصب، روزنامه واشنگتن پست آماری درباره تعداد دروغ‌های رئیس‌جمهور سابق این کشور ارائه داد.

طبق گزارش روزنامه واشنگتن پست، دونالد ترامپ در دوره چهار ساله ریاست جمهوری خود در آمریکا ۳۰۵۷۳ دروغ یا ادعای گمراه‌کننده مطرح کرد.

این روزنامه آمریکایی تعداد دروغ‌ها و ادعاهای غلط ترامپ را اینطور شمارش کرده که اگر در یک مصاحبه یا توییت درباره یک موضوع خاص چند بار دروغ یا ادعای غلط گفته باشد، فقط یک بار آن را محاسبه کرده است.

طبق گزارش واشنگتن پست، بیشترین ادعای غلط و دروغی که ترامپ در دوره ریاست جمهوری گفت، ادعاهای مکررش درباره این بوده که او بزرگ‌ترین اقتصاد تاریخ آمریکا را ساخت.

به نوشته این رسانه، اگر از مولفه‌های مدرن در سنجش اقتصاد استفاده کنیم، اقتصادهایی که در دوره دوایت آیزنهاور، لیندون جانسون و بیل کلینتون روسای جمهوری اسبق آمریکا ایجاد شد، از اقتصاد دوره ترامپ بزرگتر بوده است.

طبق این گزارش، آخرین ادعای گمراه کننده و غلط ترامپ در سخنرانی خداحافظی او از مقام ریاست جمهوری آمریکا در پایگاه شکاری «اندروز» ساعتی قبل از مراسم تحلیف جو بایدن مطرح شد.

ترامپ در این سخنرانی خطاب به حامیان خود و مردم آمریکا گفته بود: «ما (دولت ترامپ) با فاصله زیاد (در قیاس با دیگر دولت‌های آمریکایی) بالا‌‍ترین میزان کاهش مالیات را در تاریخ کشورمان داشتیم».

واشنگتن پست این ادعای ترامپ را رد کرد و با بررسی میزان تولید ناخالص داخلی آمریکا در دوره کنونی و دوره رونالد ریگان رئیس‌جمهور پیشین اعلام کرد، بیشترین میزان کاهش مالیات در دوره ریگان انجام شد.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار