شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

بیانیه عمان در واکنش به انفجار‌های تروریستی بغداد

این انفجار‌های انتحاری با موج محکومیت‌های داخلی و بین المللی روبرو شد و گروه تروریستی داعش مسئولیت آن را بر عهده گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۷ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 22
کد خبر: ۷۴۹۱۳

به گزارش راهبرد معاصر سلطان نشین عمان با محکوم کردن انفجار‌های تروریستی روز گذشته در بغداد پایتخت عراق، همبستگی مسقط را با این کشور برای مقابله با تروریسم اعلام کرد.وزارت امور خارجه عمان روز جمعه در بیانیه‌ای جان باختن قربانیان انفجار‌های بغداد را به خانواده‌های آنان تسلیت گفت و برای زخمی‌های حادثه شفای عاجل آرزو کرد.

میدان الطیران در مرکز بغداد ظهر پنجشنبه (۲ بهمن) شاهد عملیات دو عامل انتحاری با استفاده از کمربند انفجاری بود که به کشته شدن ۳۲ شهروند عراقی و زخمی شدن ۱۱۰ نفر دیگر منجر شد.

این انفجار‌های انتحاری با موج محکومیت‌های داخلی و بین المللی روبرو شد و گروه تروریستی داعش مسئولیت آن را بر عهده گرفت.

درپی وقوع این انفجارها، هر یک از کارشناسان و تحلیلگران عراقی از دیدگاه خود به تحلیل و تفسیر علل و اهداف آن پرداختند.

 

ایرنا

ارسال نظر