سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

وکیل بیرانوند: شکایت از پرسپولیس را در کمیته وضعیت ثبت کردیم

وکیل دروازه بان سابق پرسپولیس گفت: هر حکمی فدراسیون فوتبال در پرونده بیرانوند بدهد قبول می کنیم زیرا این موضوع داخلی است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 22
کد خبر: ۷۴۹۳۶

به گزارش راهبرد معاصر مصطفی سلیمانی درباره شکایت علیرضا بیرانوند از باشگاه پرسپولیس به کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال اظهار داشت: اختلاف ما با پرسپولیس درباره میزان مطالبات بیرانوند است و مدارک مان را در اختیار کمیته وضعیت قرار دادیم تا به این پرونده رسیدگی و حکم خود را صادر کند‌.

وی درباره اینکه در صورت نتیجه نگرفتن از کمیته وضعیت پرونده را در مراجع بین المللی مانند فیفا پیگیری می کند، توضیح داد: این موضوع داخلی است و ارتباطی به فیفا ندارد. هر حکمی فدراسیون فوتبال ایران بدهد قبول می کنیم زیرا به عدالت کمیته وضعیت ایمان داریم.

وکیل بیرانوند درباره اینکه به نظر می رسد کمیته وضعیت تاکنون نامه ای درباره دریافت این شکایت برای باشگاه پرسپولیس ارسال نکرده است، گفت: من در جریان این موضوع نیستم. معمولا مدتی طول می کشد تا پس از تشکیل پرونده از طرف مقابل لایحه بخواهند و این تاخیر هم طبیعی است. به هر حال ما پرونده را در کمیته وضعیت ثبت کرده ایم و اکنون منتظر سایر مراحل می مانیم.

سلیمانی درباره جلسات خود با تیم مدیریتی جدید باشگاه پرسپولیس برای پیگیری طلب بیرانوند عنوان کرد: اعتقاد داریم بیرانوند حدود ۵ میلیارد از پرسپولیس طلب دارد اما تیم مدیریتی جدید هم با ما به توافق نرسیده اند.

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار