گواهینامه موتور زنان بالاخره صادر می‌شود؟ خبر مهم آموزش و پرورش درباره اول مهر ۱۴۰۵ / وضعیت فعالیت مدارس جدیدترین جزییات از فوق العاده ویژه فرهنگیان در نیمه دوم ۱۴۰۵ تاریخ دقیق مرحله دوم رتبه بندی معلمان در سال ۱۴۰۵ + جزییات بارش‌های سیل‌آسای شمال ایران ال‌نینو بود یا تورنادو؟ جزییات جدید حذف کنکور از زبان رئیس سازمان سنجش هشدار زرد هواشناسی برای شمال کشور؛ رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه در سال جدید ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام شد پیش‌بینی هوای تهران امروز و فردا ۲۲ و ۲۳ شهریور / رگبار باران و سرما در راه است؟ کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند!

آغاز طرح تشدید نظارت بر فروشگاه‌ها از ۱۰ اسفندماه

آغاز طرح تشدید نظارت بر فروشگاه‌ها از ۱۰ اسفندماه معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با اشاره به نزدیک شدن به پایان سال و نوسان قیمت، از آغاز طرح تشدید نظارتی و کارگروه نظارت بر کالاهای بسته بندی شده در فروشگاههای زنجیره ای خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 23
کد خبر: ۷۵۰۳۵

به گزارش راهبرد معاصر حشمت الله عسگری در پنجاه و یکمین جلسه تنظیم بازار استان تهران با اشاره به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال اظهارداشت: هرگونه وقفه و غفلت در نظارت بر بازار به ویژه بر مرغداری ها، باعث ایجاد تنش قیمتی می شود؛ لذا افزایش نظارت ها بر تمامی مراحل از تولید تا عرضه ضروری است. این نظارت نیازمند همکاری تیمی از اصناف و دستگاه های مربوطه در قالب یک طرح با محتوا باید انجام شود، بر این اساس طرح تشدید نظارت از ۱۰ اسفندماه آغاز می شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با اشاره به تشکیل کارگروه نظارتی بر کالاهای بسته بندی شده در فروشگاه های زنجیره ای گفت: اختلاف قیمت کالاهای بسته بندی شده در سطح عمده فروشی با فروشگاه های زنجیره ای بسیار زیاد است، از اینرو باید جهت نظارت متمرکز بر کالاهای بسته بندی شده، تیم نظارتی تشکیل شود و از صفر تا صد این کالاها را مورد بررسی و نظارت قرار دهد.

عسگری تاکید کرد: بررسی پرونده مرغداری های متخلف در اولویت قرار دارد و اشد مجازات برای متخلفین درنظر گرفته شده است بر این اساس تعیین تکلیف پرونده ها تسریع می شود.

ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار