ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند

افزایش نگرانی‌ها درباره امنیت کنگره آمریکا

افزایش نگرانی‌ها درباره امنیت کنگره آمریکا بعد از آن که یک قانون‌گذار آمریکایی از حزب جمهوری‌خواه قصد داشت مخفیانه با خود سلاح به داخل صحن مجلس ببرد، بار دیگر تنش‌ها و نگرانی‌ها درباره امنیت کنگره بعد از حمله ششم ژانویه به آن بالا گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۷ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 23
کد خبر: ۷۵۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر بعد از آن که یک قانو‌ن‌گذار جمهوری‌خواه قصد داشت با اسلحه وارد صحن مجلس نمایندگان آمریکا شود، تنش‌ها در کنگره بار دیگر در حال افزایش است و نگرانی‌ها درباره امنیت کنگره و این که آیا اعضای آن نیاز به محافظت از خود در مقابل یکدیگر هم دارند، تشدید شده است.

به گزارش «هیل»، تنش‌های جدید بعد از حمله حدود دو هفته پیش به کنگره که در نتیجه آن پنج نفر کشته شدند را «اندی هریس» نماینده جمهوری‌خواه مریلند ایجاد کرده که علیرغم منع حمل سلاح به کنگره، قصد داشت در صحن مجلس با خود سلاح حمل کند اما دستگاه ردیاب فلز که جدیداً در آنجا نصب شده به صدا در آمد و او را لو داد.

پیشتر هم در گزارش‌های متعدد گفته شده بود سایر جمهوری‌خواهان عادت کرده‌اند ردیاب‌های فلز را در کنگره نادیده بگیرند و از مسیر دیگری عبور کنند. آن‌ها همچنین به طور مداوم از تدابیر امنیتی جدید ابراز نارضایتی کرده‌اند. در پی این گزارش‌ها، دموکرات‌ها علناً می‌گویند کنار برخی از همکاران خود احساس ناامنی می‌کنند.

افزایش عصبانیت و بی‌اعتمادی بعد از حمله ششم ژانویه به کنگره از سوی هواداران ترامپ، برخی از قانون‌گذاران را وحشت زده کرده و نگرانند این بحث‌ها به خشونت منتهی شود.

«کاتلین رایس» نماینده دموکرات از نیویورک گفت شش سال پیش اگر به او گفته می‌شد که ممکن است کسی که با او بحثی کرده در صحن مجلس به سمتش اسلحه بکشد، چنین چیزی را هرگز باور نمی‌کرد، اما حالا فضا کلاً متفاوت است.

به دنبال حمله ششم ژانویه، فضای شهر واشنگتن امنیتی شد و وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نظامیان گارد ملی را به واشنگتن دی سی اعزام کرد و به منظور تامین امنیت مراسم تحلیف «جو بایدن» ۲۵۰۰۰ نیروی گارد ملی در پایتخت مستقر شدند.

طبق گزارش دیلی میل به رغم خروج تعدادی از نظامیان گارد ملی آمریکا از پایتخت بعد از مراسم تحلیف، ۷۰۰۰ نظامی همچنان از بیم اتفاقات مشابه در پایتخت باقی می‌مانند.

این روزنامه در گزارش خود نوشت: «بیش از ۱۵۰۰۰ نظامی عضو گارد ملی آمریکا که واشنگتن دی سی را اشغال کرده بودند، اکنون دارند به خانه‌های خودشان بازگردانده می‌شوند اما ۷۰۰۰ تن از این نظامیان به دلیل "تهدید افراطگرایی دست راستی" تا ماه مارس (فروردین ۱۴۰۰) به ماموریت خود ادامه خواهند داد».

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار