ویتامین‌هایی که مانع پیشرفت پارکینسون می‌شوند-راهبرد معاصر
قرعه کشی یک چهارم نهایی لیگ ملت‌ها/ پیش به سوی مصاف‌های جذاب کاروان پرسپولیس راهی قطر شد میزبانی تیم ملی فوتبال ایران از امارات در کشور عمان واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

ویتامین‌هایی که مانع پیشرفت پارکینسون می‌شوند

محققان معتقدند با مصرف مقادیر مناسبی از ویتامین C و E ممکن است خطر ابتلا به بیماری پارکینسون، کاهش یابد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 25
کد خبر: ۷۵۲۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ ویتامین C و ویتامین E ویتامین هایی هستند که در میوه‌های خانواده مرکبات مثل پرتقال، سبزیجات و غلات کامل وجود دارند. ویتامین C به جذب آهن و به بهبود زخم‌ها کمک و چشم‌ها را سالم نگه می‌دارد، در حالی که ویتامین E نقشی اساسی در بازسازی سلول‌ها دارد.

 

هر دو ویتامین به تقویت ایمنی بدن و بهبود سلامت پوست کمک می‌کنند. اکنون دانشمندان جلوگیری از پارکینسون را دلیل دیگری برای مصرف این دو ویتامین پیدا کرده‌اند.

 

اخیراً مشخص شده‌است که ویتامین C و ویتامین E ممکن است به شدت با بیماری پارکینسون ارتباط داشته باشند. طبق مطالعه جدیدی که در مجله Neurology منتشر شده، دریافت ویتامین E و C با خطر پارکینسون رابطه معکوس دارد.

 

محققان پس از مطالعه کامل سوابق بهداشتی بیش از ۴۳ بزرگسال بین ۱۸ تا ۹۴ ساله از ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۶ به این نتیجه رسیدند. آنها سوال خود را بر اساس رژیم غذایی تجزیه و تحلیل کردند و به این نتیجه رسیدند که رژیم غذایی نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به اختلالات عصبی مانند بیماری پارکینسون دارد. افزودن غذاهای غنی از ویتامین E و C ممکن است به جلوگیری از پارکینسون در مراحل بعدی زندگی کمک کند.

 

بیماری پارکینسون چیست؟
بیماری پارکینسون یک اختلال پیشرونده در سیستم عصبی مرکزی است که بر حرکت تأثیر می‌گذارد. علائم آرام شروع می‌شوند و با گذشت زمان بدتر می‌شوند. اولین علائم پارکینسون ممکن است فقط در حد لرزش نه چندان مشهود در یک دست باشد، بعداً ممکن است در راه رفتن، نوشتن، گفتار و انجام سایر کارهای روزمره مشکل ایجاد کند.

 

روزانه چقدر ویتامین C مصرف کنیم؟
برای بزرگسالان، مقدار توصیه شده روزانه برای ویتامین C، حدود ۶۵ تا ۹۰ میلی‌گرم در روز است. منابع معمول این ماده مغذی شامل مرکبات، فلفل، کلم بروکلی و ... است.

 

روزانه چقدر ویتامین E مصرف کنیم؟
مقدار توصیه شده روزانه (RDA) ویتامین E برای افراد ۱۴ ساله و بالاتر ۲۲ میلی‌گرم است. غذاهایی مانند تخمه آفتابگردان، بادام و تخمه کدو از منابع معمول ویتامین E هستند و به راحتی می‌توانند در رژیم غذایی گنجانده شوند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر