علت یکطرفه شدن سیمکارت ایرانسل خبر جدید درباره تعطیلی میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار فردا ۲۲ بهمن ماه ترافیک سنگین در جاده چالوس/ بارش برف و باران در ۱۰ استان هوش مصنوعی دستیار جدید متخصصان مغز و اعصاب خبر جدید از رتبه‌بندی و فوق‌العاده خاص معلمان هشدار هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید، باران و احتمال تگرگ علی شکوری‌راد، قربان بهزادیان‌نژاد و حسین کروبی به زندان معرفی شدند کرایه مترو و اتوبوس در سال ۱۴۰۵ چقدر افزایش می‌یابد؟ بازداشت سرشبکه کلاهبرداری سایبری رمزارزی در نقطه صفر مرزی ادعای جدید درباره صدور حکم اعدام برای یک ورزشکار تکذیب شد توضیحات قوه قضاییه در پی خبر بازداشت «آذر منصوری»، «ابراهیم اصغرزاده» و «محسن امین زاده» اعلام زمان بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه تهران پیش‌بینی وضعیت جوی / باد شدید و طوفان گرد و خاک در راه است پرداخت پاداش ۷۰ هزار میلیاردی به معلمان/ مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر اخذ شد اژه‌ای: در تهران، فقط ۴ نفر از دستگیرشدگان فتنه اخیر، سابقه دستگیری در اغتشاشات ۱۴۰۱ را داشتند/ متهمان و محکومان اغتشاشات اخیر در عفو و ارفاق قرار نمی‌گیرند درخواست جدایی زن از شوهری که نظافت را رعایت نمی‌کند

هشدار هواشناسی/ بارش برف و باران

سازمان هواشناسی از آغاز بارش برف، باران و وزش شدید باد طی فردا در برخی مناطق خبر داد و نسبت به افزایش دما، بالا آمدن آب رودخانه‌ها و وقوع بهمن هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۱ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 27
کد خبر: ۷۵۴۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی طی دو روز آینده در بیشتر مناطق کشور جو پایداری حاکم است و غلظت آلاینده های جوی در شهرهای صنعتی و پرجمعیت افزایش و کیفیت هوا کاهش خواهد یافت.

 

فردا پنجشنبه سامانه بارشی از نوار غربی کشور وارد می‌شود و شمال غرب، بخش های از جنوب غرب و ارتفاعات البرز مرکزی را دربرمی‌گیرد.

 

روز جمعه با تقویت سامانه بارشی گستره بارشها به شمال غرب و جنوب غرب، دامنه‌های زاگرس مرکزی و جنوبی، سواحل غربی دریای خزر و دامنه های جنوبی البرز مرکزی کشیده خواهد شد.

 

شنبه هفته آینده فعالیت سامانه بارشی شمال غرب و غرب سواحل دریای خزر، دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی، شمال شرق و جنوب غرب، دامنه‌های زاگرس مرکزی و جنوبی و با شدت ضعیف تر در برخی مناطق شرق کشور را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

 

روز یکشنبه سامانه بارشی از شرق و شمال شرق کشور خارج خواهد شد. از امروز تا آخر هفته روند تدریجی افزایش دما در بیشتر مناطق کشور ادامه خواهد یافت و این افزایش دما در شمال غرب سواحل دریای خزر شمال شرق شرق و بخش‌هایی از جنوب شرق 6 تا 10 درجه پیش بینی شده است.

 

با توجه به افزایش دما و امکان ذوب برف و احتمال بالا آمدن سطح آب رودخانه‌های محلی در سواحل دریای خزر وجود دارد.فردا و جمعه وزش باد شدید و خیلی شدید در استان‌های اردبیل اردبیل و گیلان به ویژه در دره‌ها، دامنه‌ها و مناطق کوهستانی پیش‌بینی می‌شود و احتمال وقوع بهمن در این مناطق از انتظار نیست.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی امروز خلیج فارس و همچنین از پنجشنبه غرب دریای خزر به تدریج تا شنبه دریای خزر مواج پیش‌بینی شده است./ تسنیم

 

ارسال نظر