به گزارش راهبرد معاصر؛ آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۹۹ توسط دکتر سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد. باید با توجه به آغاز فصل زمستان و امکان اوج گیری مجدد بیماری کرونا در کشور باید تمهیدات بیشتری برای جلوگیری از ورود به پیک جدید کرونا بیاندیشیم. طرح ممنوعیت تردد شبانه از ساعت ۲۱ الی ۴ صبح در شهرهای با وضعیت زرد نیز اجرایی میشود. با توجه به اینکه چند مورد کرونای انگلیسی در کشور پیدا شده باید پروتکلها بیش از پیش رعایت شوند تا از بروز و اوج گیری کرونای انگلیسی مصون بمانیم. نرخ روند ابتلا به کرونا همچنان بالاست به طوری که در ۲۴ ساعت گذشته 85 نفر جان خود را از دست داند.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون یک میلیون و ۳۹۸ هزار و ۸۴۱ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۸۵ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۵۷ هزار و ۷۳۶ نفر رسیده است.
سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت روز پنجشنبه درباره آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از ابتلا به این ویروس در کشور افزود: از دیروز تا امروز ۹ بهمن ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۶ هزار و ۵۲۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۵۴۶ نفر از آنها بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۳۹۸ هزار و ۸۴۱ نفر رسید.
وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۸۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۵۷ هزار و ۷۳۶ نفر رسید.
لاری گفت: خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۱۸۹ هزار و ۹۷۵ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند. همچنین ۴۰۱۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
به گفته وی تا کنون ۹ میلیون و ۱۲۵ هزار و ۷۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده و بر اساس آخرین تحلیل ها، ۱۸ شهرستان کشور در وضعیت نارنجی، ۱۵۴ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۷۶ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت، ضمن اشاره به وضعیت بیماری کرونا در کشور، نسبت به عادی انگاری شرایط فعلی هشدار داد از مردم درخواست کرد در دو ماه پایانی فصل زمستان، بیش از پیش نسبت به رعایت پروتکلها جدی باشند.
وی افزود: وضعیت بیماری به هیچ وجه به ثبات نرسیده و همچنان ناپایدار، حساس و شکننده است.
لاری با تاکید بر اینکه در قبال سلامت یکدیگر مسئول هستیم، اظهار کرد: کاهش رعایت شیوهنامههای بهداشتی میتواند مقدمه شروع موج مجدد بیماری در کشور باشد.