تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

تخت روانچی: آمریکا فرصت بازگشت به برجام را از دست ندهد

سفیر ایران در سازمان ملل متحد گفت، آمریکا هرچه سریع‌تر به برجام بازگردد زیرا دریچه این فرصت رو به بسته شدن است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 28
کد خبر: ۷۵۵۹۲

به گزارش راهبرد معاصر «مجید تخت روانچی» سفیر ایران در سازمان ملل متحد روز پنجشنبه به آمریکا هشدار داد هرچه سریع‌تر به توافق هسته‌ای بازگردد زیرا پنجره این فرصت رو به بسته شدن است.

تخت روانچی در پیامی به روزنامه «یو اس اِی تودی»، با اشاره به خروج یکجانبه دولت پیشین آمریکا از برجام متذکر شد: «طرفی که باید تغییر مسیر بدهد ایالات متحده است نه ایران».

«آنتونی بلینکن» بامداد امروز (پنجشنبه) در اولین کنفرانس خبری خود به عنوان وزیر خارجه آمریکا با متهم کردن ایران به نقض برجام تصریح کرد که واشنگتن راه طولانی در بازگشت به برجام دارد و در صورتی به این توافق هسته‌ای بازمی‌گردد که جمهوری اسلامی ایران به تعهداتش ذیل برجام عمل کند.

علاوه بر تخت روانچی، «علیرضا میریوسفی» سخنگوی هیأت نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد در گفت‌وگو با هفته‌نامه آمریکایی «نیوزویک» به اظهارات بلینکن واکنش نشان داد و گفت:‌ «همانطور که وزیر خارجه (ایران) ظریف و سفیر (ایران در سازمان ملل) روانچی در یادداشت اخیر خود تأکید کردند، ما همیشه ایالات متحده را به عنوان عضوی در نظر می‌گیریم که نه تنها برجام بلکه قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت را در تضاد با قوانین بین‌المللی نقض کرده است و باید از هر دو (برجام و قطعنامه ۲۲۳۱) پیروی کند و تحریم‌هایی را که (علیه ایران) تحمیل کرده را لغو کند».

تخت روانچی اخیراً در یادداشتی در روزنامه «نیویورک تایمز» نوشته است: « ایران، به نوبه خود، در موارد متعددی اعلام کرده که آماده است تا به محدودیت‌های اولیه توافق شده در برجام بازگردد و با سرعت قدم‌هایی را که برداشته، بازگرداند، به شرطی که کلیه تحریم‌های اعمال یا اعمال مجدد شده توسط دولت ترامپ پس از خروج غیرقانونی از توافق هسته‌ای لغو شود».

این دیپلمات بلندپایه ایرانی در یادداشت خود می‌افزاید:‌ «پنجره در حال بسته شدن است. اگر دولت جدید به تعهدات خود عمل نکند و تحریم‌ها را در زمان کوتاهی لغو نکند، احتمال تعامل در توافق هسته‌ای را از بین می‌برد.  اما لغو کامل و صادقانه تحریم‌ها، فضای جدیدی ایجاد خواهد کرد که به کاهش تنش‌ها در منطقه و فراتر از آن کمک می‌کند».

 

فارس

ارسال نظر