دکتر پزشکیان وارد استان قزوین شد پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ابلاغ دستورالعمل بازنشستگی مادران با ۲۰ سال سابقه خدمت جزئیات طرح جدید پیش نویس نیرو‌های شرکتی فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم

وزیر کشور: پیام ادیان الهی بر مبنای فطرت انسانی است

وزیر کشور با اظهار اینکه همه نیازهای بشری در حوزه‌های گوناگون در قرآن کریم و سیره پیامبر عظیم الشان و ائمه اطهار مطرح شده، گفت: دنیا امروز طالب صلح و دوستی است و این مسئله همواره در آیات قران تاکید شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۶ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 29
کد خبر: ۷۵۶۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در دیدار با دبیر کل و اعضای ارشد بنیاد بین المللی غدیر که در محل وزارت کشور برگزار شد با تاکید بر اینکه پیام ادیان الهی بر مبنای فطرت انسانی است، گفت: انسان وقتی به فطرت خودش رجوع می‌کند، خود این فطرت راهنمای خوبی در پیروی از دین و ایمان به خدای متعال است.

 

وی با بیان اینکه روند تاریخی هم گویای پیوستگی و ارتباط دین و فطرت انسانی است، گفت: از صدر اسلام قریب به 1400 سال می‌گذرد و در این سال‌ها دشمنان اسلام و دین خدا، تلاش‌های بسیاری جهت منحرف کردن دین و تضعیف ارزش‌های دینی به کار بردند، اما همه این تلاش‌ها به شکست انجامید.

 

وزیر کشور با اشاره به شرایط کنونی جهانی در بعد معنویت، گفت: امروز بشریت بیش از هر زمان دیگری محتاج آموزه‌های الهام‌بخش دینی است و این مسئله را در همه ابعاد اعم از زوایای فردی که انسان ذاتا دنبال حق‌جوئی، عدالت‌طلبی است و هم در بعد اجتماعی که همه انسان‌ها خواستار زندگی َآرام و سالم هستند؛ شاهد هستیم.

 

رحمانی فضلی با اظهار اینکه همه نیازهای بشری در حوزه‌های گوناگون در قرآن کریم و سیره پیامبر عظیم الشان و ائمه اطهار مطرح شده، گفت: دنیا امروز طالب صلح و دوستی است و این مسئله همواره در آیات قران تاکید شده است و نیاز است بشریت بیش از هر زمان دیگری به قران و اسلام رجوع کند و از آموزه‌هایش بهره‌مند گردد.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود در این نشست، به شکل‌گیری انقلاب اسلامی به عنوان انقلابی که برآمده از اندیشه‌های قرآنی و دینی است، اشاره کرد و گفت: امروز بیش از 4 دهه از شکل‌گیری انقلاب اسلامی گذشته است و باید کار فرهنگی و علوی در شأن انقلاب و نظام جمهوری اسلامی در جامعه انجام دهیم.

 

وزیر کشور اضافه کرد: باید با رفتار مهربانانه و تعامل مؤمنانه همه گرایش‌ها و خواسته‌ها را به چشمه زلال امامت و ولایت نزدیک سازیم و اخلاق و دوستی را در جامعه تقویت کنیم.

 

رحمانی فضلی یادآور شد: یک آفت مهم جامعه ما، رواج دروغگویی و نسبت دادن آسان تهمت‌های نارواست و باید در این خصوص کارهای بزرگ فرهنگی صورت گیرد.

 

تبیین ابعادی از مشکلات کنونی جامعه ایرانی از دیگر محورهای سخنان وزیر کشور در این نشست بود که در این خصوص گفت: شاید در نگاه اول مشکلات معیشتی و اقتصادی مهم‌ترین مشکلات و چالش‌های جامعه باشد اما بر این باورم که ریشه اصلی مشکلات در سه بخش، فرهنگ، قانون و عقب‌افتادگی علمی کشور است.

 

وی در این خصوص گفت: فرهنگ زیربناست و قانون هر کشوری متاثر از فرهنگ عمومی آن کشور است. مسئله‌ای که در کشور مواجه هستیم عدم قانونمداری و بی‌توجهی به آن از همان زمان شکل‌گیری انقلاب مشروطه است.

 

رحمانی فضلی تصریح کرد: باید جامعه و کشور را حول محور قانون انتظام بخشیم و بدانیم تحقق این امر کمک هم به توسعه و آبادانی کشور می‌کند.

 

وی در این خصوص به نقش مهم و خطیر آموزش و پرورش در فرهنگ‌سازی اشاره کرد و گفت: باید از همان ابتدا، آموزه‌های مبنایی فرهنگ قرآنی و دینی نظیر راست‌گویی و نرم‌خویی، به فرزندان ایرانی آموزش داده شود.

 

وزیر کشور همچنین خاطر نشان کرد: آنچه که ناجی همه ما و نجات بخش جامعه ماست، بهره‌گیری از دریای زلال معرفت قرآنی و دینی است و امروز جامعه به شدت به این معرفت و اخلاق دینی نیاز دارد.

 

در این نشست حجت‌الاسلام و المسلمین صدیقی دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر، توضیحات مبسوطی در مورد فعالیت‌های این بنیاد مطرح کرد.

 

وی همچنین با بیان اینکه وزارت کشور همواره نقش تسهیل‌گری و حمایتی در توسعه فرهنگ علوی از طریق استانداری‌های سراسر کشور داشته است، گفت: اهتمام و توجه ویژه وزیر کشور به مسئله غدیر شایسته تقدیر است و انصافا در دوره حضور دکتر رحمانی فضلی در رأس وزارت کشور، حمایت‌ها و اقدامات ارزنده‌ای را از سوی وزارت کشور و نهادهای تابعه‌اش در فعالیت‌های فرهنگی و پژوهشی بنیاد بین المللی غدیر شاهد هستیم.

دبیر کل بنیاد بین المللی غدیر همچنین در نامه‌ای خطاب به وزیر کشور از حمایت‌ها و پشتیبانی‌های ارزشمند و موثر رحمانی فضلی از برنامه‌ها و فعالیت‌های علمی پژوهشی فرهنگی تبلیغی بنیاد بین‌المللی غدیر تشکر و قدردانی کرده است.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار