ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

کویت کنفرانس کارآفرینی منامه را تحریم کرد

نماینده پارلمان کویت کنفرانس بین‌المللی کارآفرینی بحرین را به علت حضور هیئتی از رژیم صهیونیستی تحریم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۵ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 31
کد خبر: ۷۵۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «عبدالله الکندری» عضو پارلمان کویت گفت که «خالد الروضان» وزیر صنعت و تجارت کشورش به درخواست پارلمان تصمیم گرفته در کنفرانس موسوم به «کارآفرینی» که نیمه ماه آوریل میلادی در بحرین برگزار می‌شود، شرکت نکند.

 

به نوشته روزنامه القدس العربی، این نماینده کویتی با انتشار این خبر در توییتر، از وزیر صنعت این کشور به دلیل تحریم کنفرانس منامه قدردانی کرد.

 

الکندری ابتدا نوشته بود: «حضور عناصری از رژیم صهیونیستی در کنفرانس کارآفرینی بحرین خروج فوری هیأت کویتی به نمایندگی خالد الروضان، وزیر صنعت و تجارت و دیگر شرکت کنندگان را می‌طلبد تا پایبندی خود را به موضع رهبر و ملت کویت در مخالفت با عادی سازی را نشان بدهند.»

 

وی ساعاتی بعد در توییتی دیگر، نوشت: «از خالد الروضان، وزیر صنعت که پس از تماس تلفنی با وی از تصمیمش مبنی بر شرکت نکردن در کنفرانس کارآفرینی در بحرین مطمئن شدم، کمال تشکر دارم.»

 

در روزهای اخیر اعضای پارلمان کویت خواهان تحریم کنفرانس منامه توسط کشورشان شده و تاکید کردند حضور در این کنفرانس به معنای عادی سازی با رژیم غاصب و قاتل صهیونیستی است.

 

کنفرانس بین المللی کارآفرینی بحرین سالانه با حضور شماری از کارشناسان امور اقتصادی از کشورهای مختلف دنیا و کارآفرینان به منظور بررسی تازه ترین مسائل مربوط به توسعه و پیشرفت در  حوزه کارآفرینی برگزار می‌شود.

 

به گفته منابع بحرینی، ۴۵ شخصیت صهیونیست در رأس آنها «الی کوهن» وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی در کنفرانس منامه حضور خواهند داشت.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار