پیش بینی قیمت طلا و سکه در بازار چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ حساب ۳ جوان مظنون به پولشویی با تراکنش ۲۶.۲ همت مسدود شد کاهش ۴۰ درصدی مصرف بنزین حقیقت داشت؟ جزئیات پرداخت یارانه آذر اعلام شد/ هیچ تغییری در زمان رسمی ایجاد نشده است ذخیره بنزین خودرو‌های دولتی و وارداتی حذف شد اقلام کالابرگ افزایش یافت / کدام اقلام به فهرست کالا‌های قابل خرید افزوده شد؟ واریز مرحله پنجم طرح کالابرگ/ افزایش ۶۲۰ هزار تومانی اعتبار برای هر نفر سهمیه سوخت هر خودرو چقدر است؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ بانک مرکزی: رؤسای شعب مشکوک به پولشویی عزل می‌شوند / مسدودسازی حساب‌های ریالی مشکوک به اخلال در بازار ارز و طلا قیمت شیرینی شب یلدا اعلام شد / قیمت انواع شیرینی خشک و‌ تر قیمت سکه امروز دوشنبه ۲۴ آذر/ افزایش شدید قیمت + جدول و جزئیات آخرین قیمت گوشت قرمز؛ امروز دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ فروش فوری و پیش‌فروش ایران خودرو/ ثبت‌نام از امروز آغاز شد قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ + جدول

قیمت مسکن در مناطق ارزان قیمت تهران

کمترین قیمت مسکن در بین مناطق شهر تهران به منطقه ۱۸ تعلق دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 31
کد خبر: ۷۵۹۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مناطق ۱۸، ۲۰، ۱۹، ۱۵، ۱۶ و ۱۷ به ترتیب شش منطقه ارزان قیمت شهر تهران هستند که نرخ هر متر مربع آپارتمان در این محدوده‌ها کمتر از ۱۴ میلیون تومان است و البته نسبت به سال گذشته بین ۶۲ تا ۹۱ درصد رشد قیمت داشته است.

 

 کمترین قیمت مسکن در بین مناطق شهر تهران به منطقه ۱۸ تعلق دارد که طبق معاملات دی ماه ۱۳۹۹ نرخ هر متر خانه در این منطقه ۱۲ میلیون و ۱۵۲ هزار تومان بوده است که رشد ۸۶ درصدی را نسبت به ماه مشابه سال گذشته نشان می‌دهد. دی ماه امسال ۱۰۸ فقره خرید و فروش در این منطقه انجام شده که ۴۷ درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.

 

رتبه دوم ارزان‌ترین قیمت در بین مناطق شهر تهران به منطقه ۲۰ تعلق دارد. در حا ل حاضر میانگین قیمت هر متر مسکن در این منطقه ۱۲ میلیون و ۵۳۶ هزار تومان است که در مقایسه با دی ماه سال قبل ۷۱ درصد افزایش یافته است. ماه گذشته ۶۶ فقره قرارداد خرید و فروش مسکن در این منطقه منعقد شده که افت ۶۵ درصدی را نسبت به دی ماه پارسال نشان می‌دهد.

 

قیمت مسکن در منطقه ۱۹ یک رتبه بالاتر از دو منطقه مذکور قرار دارد. نرخ هر متر خانه در این منطقه ۱۳ میلیون و ۴۸ هزار تومان است که ۶۲ درصد رشد را نسبت به سال گذشته به ثبت رسانده. دی ماه امسال فقط ۲۷ فقره معامله مسکن در منطقه ۱۹ انجام شده که کاهش ۶۶ درصدی را نسبت به دی ماه سال گذشته نشان می‌دهد.

 

نرخ هر متر مسکن در منطقه ۱۵ بالغ بر ۱۳ میلیون و ۷۹۱ هزار تومان است. این محدوده مقام چهارم را در بین ارزان‌ترین مناطق تهران دارد که رشد قیمت ۷۱ درصد را نسبت به دی ماه ۱۳۹۸ نشان می‌دهد. ماه گذشته ۱۹۲ فقره قرارداد خرید و فروش مسکن در منطقه ۱۵ به ثبت رسیده که در مقایسه با دی ماه پارسال ۶۳ درصد کاهش یافته است. منطقه ۱۵ معمولا جزو مناطق پرمعامله شهر تهران محسوب می‌شود که دی ماه ۱۳۹۹ نیز از نظر تعداد معاملات رتبه هفتم را در شهر تهران داشت.

 

قیمت مسکن در منطقه ۱۶ بالغ بر ۱۳ میلیون و ۸۴۱ هزار تومان است که پنجمین منطقه ارزان قیمت پایتخت محسوب می‌شود و البته این منطقه هم در دی ماه امسال ۷۷ درصد نسبت به دی ماه پارسال رشد قیمت داشته است. ماه گذشته ۸۱ فقره معامله مسکن در منطقه ۱۶ انجام شده که از کاهش ۵۷ درصد نسبت به دی ماه سال قبل حکایت دارد.

 

همچنین در منطقه ۱۷ قیمت هر متر خانه به طور متوسط ۱۳ میلیون و ۹۵۵ هزار تومان است که افزایش ۹۱ درصد را نسبت به دی ماه سال گذشته به ثبت رسانده. ماه گذشته ۱۰۸ فقره قرارداد خرید و فروش مسکن در این منطقه به ثبت رسیده که از کاهش ۴۹ درصد نسبت به ماه مشابه سال قبل را نشان می‌دهد.

 

با وجود آنکه قیمت مسکن در مناطق مذکور چندان بالا نیست، بجز منطقه ۱۵ دیگر مناطق ذکر شده در بین ۱۰ منطقه پرمعامله شهر تهران قرار ندارند. این نمایه گویای آن است که تقاضای مصرفی در پایتخت از توان کافی برای خرید برخوردار نیست و عمده معاملات در مناطق متوسط و گران قیمت انجام می‌شود؛ چرا که سود سفته بازی و سرمایه گذاری در آن مناطق بهتر است.

 

در حال حاضر شش منطقه ۵، ۴، ۲، ۱۰، ۱۴ و ۷ به ترتیب بیشترین تعداد معاملات مسکن را در شهر تهران به خود اختصاص می‌دهند. منطقه یک نیز رتبه نهم را از این نظر در بین مناق ۲۲ گانه شهر تهران در اختیار دارد. به طور کلی در ۱۰ منطقه شهر تهران به ترتیب فراوانی شامل مناطق ۵، ۴، ۲، ۱۰، ۱۴، ۷، ۱۵، ۸، ۱ و ۱۱ بالغ بر ۶۸ درصد معاملات انجام می‌شود و در سایر مناطق تنها ۳۲ درصد قرارداد‌های خرید و فروش منعقد می‌شود.

 

قیمت مسکن در تهران متری ۲۷.۴ میلیون تومان
بنابراین گزارش، دی امسال متوسط قیمت هر متر مسکن در شهر تهران ۲۷ میلیون و ۳۹۰ هزار تومان بوده که نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتیب ۱.۸ و ۹۸.۳ افزایش دارد. طبق اعلام بانک مرکزی همچنین تعداد معاملات انجام شده در دی ماه سال ۱۳۹۹ معادل ۳.۵ هزار فقره بود که نسبت به ماه مشابه سال قبل ۶۷.۱ درصد کاهش و در مقایسه با ماه قبل ۳۷.۶ افزایش را نشان می‌دهد./ ایسنا

ارسال نظر