در جلسه ظریف با هیات سیاسی طالبان چه گذشت؟-راهبرد معاصر

در جلسه ظریف با هیات سیاسی طالبان چه گذشت؟

وزیر امور خارجه ایران در دیدار با هیئت سیاسی طالبان اظهار داشت: ما از یک دولت فراگیر اسلامی با حضور همه قومیت‌، مذاهب و طرف‌ها حمایت می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 31
کد خبر: ۷۵۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان با «ملاعبدالغنی برادر» معاون سیاسی طالبان و هیئت همراهش دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار دو‌ طرف در مورد مسائل جاری منطقه، اوضاع داخلی افغانستان و چگونگی پیشبرد روند مذاکرات صلح این کشور تبادل نظر کردند.

وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار با اشاره به اقدامات آمریکا در افغانستان تاکید کرد که آمریکا میانجی و حکم خوبی نیست.

ظریف اظهارداشت: ما از یک دولت فراگیر اسلامی باحضور همه قومیت‌ها و مذاهب حمایت می‌کنیم و آن را ضرورتی برای افغانستان می‌دانیم.

وی گفت: مردم افغانستان از شما هستند و نبایستی در عملیات‌ها هدف قرار گیرند.

وزیر امور خارجه ایران با اشاره به قانون اساسی و نظام افغانستان تصریح کرد: ما نمی‌توانیم شرایط را در خلاء در نظر بگیریم و این شرایط را برای رسیدن به حکومت آینده مشارکتی می‌شود در نظر گرفت.

کشور افغانستان , طالبان , کشور افغانستان , طالبان , کشور افغانستان , طالبان ,

هم‌زمان با حضور هیئت سیاسی طالبان در تهران، هیئت مستقل دیگری از طالبان به سرپرستی «شیرمحمد عباس استانکزی» در مسکو حضور دارد.

معاون سیاسی رهبر طالبان پیش از این در دیدار با «یوسف کالا» معاون سابق رئیس جمهور اندونزی گفته بود که برای موفقیت روند صلح افغانستان به همکاری کشورهای مسلمان نیاز است.

وزارت خارجه افغانستان هفته گذشته در بیانیه‌ای تاکید کرد که سفر هیئت طالبان به تهران با اطلاع کابل صورت گرفته و هدف از سفر این است که ایران، این گروه را در مورد اجماع منطقه‌‌ای برای تامین آتش‌بس فوری، دستیابی به یک توافق جامع صلح در چهارچوب نظام جمهوری و حفظ ارزش‌های قانون اساسی افغانستان آگاه سازد.

«عبدالله عبدالله» رئیس شورای عالی مصالحه افغانستان نیز به تازگی با تاکید بر اینکه سفر طالبان به تهران با هماهنگی این شورا و دولت افغانستان بوده، برقراری آتش‌بس را پیش‌زمینه صلح دانست.

وی اظهار داشت که مهمترین خواست مردم افغانستان در روند مذاکرات صلح برقراری آتش‌بس سراسری و حفظ ارزش‌های دو دهه اخیر است.

تسنیم

ارسال نظر