پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد

پیش‌بینی بورس تا آخر بهمن

پیش‌بینی بورس تا آخر بهمن شاخص کل بورس روزهای پرنوسانی را پشت سر می‌گذارد. برخی از پیش‌بینی‌ها می‌گوید همه چیز برای رشد مجدد بورس آماده است و برخی دیگر می‌‌گویند بورس هنوز در حال اصلاح است و نمی‌توان به آینده آن امید داشت. اما بورس تا آخر بهمن چه می‌شود؟
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۱ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 31
کد خبر: ۷۵۹۶۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر محمد مهدی عشریه، کارشناس بازار سهام در گفتگو با تجارت‌نیوز در رابطه با پیش‌بینی بورس تا پایان بهمن ماه امسال گفت: به نظر می‌رسد بازار کف‌سازی خوبی انجام داده و احتمالا روند صعودی بورس کم کم آغاز می‌شود اگرچه نباید انتطار رشد شارپی از بورس داشت.

به گفته عشریه بازار در کوتاه‌مدت در برابر رشد مقاومت کرده است اما ملاک پیش‌بینی بورس کوتاه‌مدت نیست و باید نگاه بلندمدت به آن داشت. به نظر می‌رسد که بورس رشد آهسته اما پیوسته‌ای دارد. کف‌سازی کنونی باعث می‌شود روند بازار تغییر‌ کند، اما روند کلی در نهایت مثبت خواهد بود.

این کارشناس در ارتباط با عوامل موثر بر عملکرد بورس تا پایان بهمن ماه امسال گفت: گزارش‌های ۹ ماهه سیگنال‌های خوبی به بورس می‌دهد. علی‌رغم تبلیغاتی که بعضی‌ها انجام می‌دادند مبنی بر اینکه کاهش نرخ دلار می‌تواند تاثیر منفی بر بورس بگذارد با این تفاسیر در گزارش‌های ۹ ماهه می‌بینیم که وضعیت خیلی خوب و سودسازی شرکت‌ها بسیار مناسب بود.

عشریه در ادامه تاکید کرد: به نظر می‌رسد بازار پذیرفته که کاهش نرخ دلار عملی نمی‌شود و نرخ دلار به ثبات می‌رسد. همین الان با این قیمت‌ها هم شرکت‌ها ارزندگی خودشان را دارند و سودآورند.

به گفته این کارشناس بورسی، امید به رفع تحریم‌ها و اینکه شرکت‌های صادرات‌محور بتوانند صادرات را از سر بگیرند و شرایط سودآوری بهتری داشته باشند، باعث شده بازار، آرام آرام به این منطق برسد که ریزش قیمت‌ها شاید در شرایط فعلی خیلی بدبینانه است.

او در ادامه تاکید کرد: بازار روی شاخص معتبری برگشت. به نظر می‌رسد که محدوده یک میلیون و ۱۵۰ هزار تا یک میلیون و ۱۰۰ هزار واحد یک محدوده بسیار معتبر برای بازگشت شاخص است. پیش‌بینی می‌شود که این محدوده حمایتی شکسته نشود و در روزهای آتی، بورس به صورت آهسته و پیوسته رشد کند.

تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
United States of America
۰۰:۴۷ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۳
0
0
سلام چرانمیزارین سهام عدالت فروخته شودخداازتون نگذره مامحتاج یک بسته نان هستیم هرروزیک بهانه میاری بخداگرفتاریم هرکی نمی خداراخوش نمیاد
پرطرفدارترین اخبار