شرور معروف تهران بازداشت شد / مهدی ریش کیست؟ دمای خوزستان بالای ۵۰ درجه می‌رود زورگیر فضای مجازی دستگیر شد رگبار و رعد و برق در ۲۱ استان/ خیزش گرد و خاک در ۱۸ استان رئیس قوه قضائیه: دشمن عملیات روانی علیه مردم ایران را با جدیت پیگیری می‌کند جزئیات دستگیری یکی از بزرگ‌ترین قاچاقچیان مواد مخدر/کشف ۶۰ کیلو هروئین و شیشه دستگیری اعضای باند کلاهبرداری اعطای تسهیلات بانکی/ کلاهبرداری از ۲۷۰ شهروند اعلام زمان برگزاری آزمون استخدام آموزش و پرورش و دستگاه‌های اجرایی کشور هواشناسی ایران۱۴۰۴/۴/۲۳؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۷ استان برگزاری نوبت دوم کنکور در پایان هفته/ سهمیه خانواده شهدای جنگ ۱۲روزه اعمال می‌شود رشد رگ‌های خونی با ذرات خاک‌رس برای درمان زخم هشدار وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در تهران افتتاح ۲ بازار فاخر ویژه دستفروشان تا پایان مردادماه در تهران پایان مزاحمت ماهواره‌ها برای اخترشناسان وزیر نیرو: خشکسالی تهران در ۶ دهه گذشته بی‌سابقه است / در شرایط سختی قرار داریم

پیشنهاد نامگذاری دو خیابان به نام مرحوم میناوند و انصاریان

پیشنهاد نامگذاری دو خیابان به نام مرحوم میناوند و انصاریان رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با اشاره به پیشنهاد نامگذاری دو خیابان به نام مرحوم میناوند و انصاریان، گفت: از ابتدای شورای پنجم ۵۵۰ نام گذاری معبر و ‌خیابان در پایتخت انجام گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 04
کد خبر: ۷۶۳۴۶

به گزارش راهبردمعاصر؛ محمد جواد حق‌شناس، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران درباره نامگذاری خیابانی به نام مرحوم مهرداد میناوند و علی انصاریان اظهار داشت: پیشنهاد نامگذاری دو خیابان به نام این افراد در نظر گرفته شده ولی هنوز در کمیسیون نامگذاری مطرح نشده و بررسی خواهد شد.

 

 وی در پاسخ به این پرسش که گفته می‌شود به دلیل تعداد زیاد نامگذاری در خیابان‌های تهران دیگر خیابانی برای نامگذاری جدید باقی نمانده است، گفت: خیر این چنین نیست، تهران ۷۰ هزار معبر دارد و از ابتدای شورای پنجم و طی سه سال گذشته فقط ۵۵۰ نام گذاری در پایتخت انجام گرفته است.

 

 رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: این تعداد نامگذاری کمترترین میزان نام گذاری در ۵ دوره گذشته شورای شهر بوده و در دوره‌ای از فعالیت شورا در زمان‌های گذشته ۳ هزار نامگذاری معابر و خیابان‌های تهران صورت گرفته است.

 

حق شناس گفت: به دلیل اینکه نام گذاری‌ها در شورای پنجم متفاوت انجام گرفته برخی گمان می‌کنند که تعداد نامگذاری‌ها بسیار زیاد بوده است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار