عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

نشست وزیران خارجه تروئیکای اروپایی و آمریکا درباره برجام

نشست وزیران خارجه تروئیکای اروپایی و آمریکا درباره برجام خبرگزاری رویترز روز پنجشنبه به نقل از منابع آگاه گزارش داد که وزیران امور خارجه سه کشور اروپایی (انگلیس، فرانسه و آلمان) و آمریکا به زودی درباره برجام تشکیل جلسه خواهند داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۹ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 04
کد خبر: ۷۶۳۹۱

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری رویترز در گزارش امروز (پنج‌شنبه) خود از برگزاری نشست آتی تروئیکای اروپایی در هفته آینده با حضور آمریکا خبر داد.

وزاری خارجه انگلیس، آلمان و فرانسه در این نشستِ مجازی درباره ایران و توافق  برجام با مقامات دولت کنونی آمریکا تحت ریاست جمهوری «جو بایدن» رایزنی خواهند کرد.

چهار منبع مطلع از این مسئله به رویترز گفتند در این نشست مقامات آمریکایی و اروپایی به دنبال راه‌حلی برای احیای توافق هسته‌ای ایران خواهند بود که دولت پیشین آمریکا به ریاست‌جمهوری «دونالد ترامپ» یک جانبه از آن خارج شده است.

این منابع که نخواستند نامشان فاش شود تاریخ دقیق این نشست را اعلام نکردند، اما دو نفر از آن‌ها احتمال دادند جمعه هفته جاری این نشست برقرار شود. دو نفر دیگر نیز هفته آینده را زمان احتمالی این ملاقات عنوان کردند.

به گفته آن‌ها ممکن است در این نشست درباره مسائل دیگری نیز بحث شود.

وزارت امورخارجه آمریکا تاکنون در این باره پاسخی نداده و خبر این ملاقات را رد کرده است. وزارت امورخارجه‌ کشور‌های تروئیکای اروپایی نیز در این زمینه واکنشی نداشته و به سوالات نیز پاسخ نداده‌اند.

«جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی جو بایدن ماه گذشته گفت اقدامات دولت پیشین آمریکا تحت ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» کمکی به امنیت این کشور نکرده و راه را برای ایران برای رسیدن به سلاح هسته‌ای هموارتر کرده است.

پیشتر سالیوان در نشست شورای مدیریت وال استریت ژورنال اعلام کرده بود دولت بایدن می‌خواهد از طریق بازگشت به برجام ایران را به پایبندی به مفاد این توافق مجبور کند و از این راه برنامه هسته‌ای ایران را تحت کنترل خود بگیرد.

بایدن پیش از انتصابش به ریاست جمهوری آمریکا در مصاحبه‌ای با روزنامه نیویورک تایمز گفته بود اگر ایران به تعهدات خود ذیل برجام بازگردد، آمریکا نیز به این توافق بین‌المللی باز خواهد گشت و مدعی بود در صورت بازگشت ایران به تعهدات و الزاماتش، واشنگتن تحریم‌های تهران را که توسط دولت دونالد ترامپ اعمال شده بود، لغو خواهد کرد.

ترامپ در سال ۲۰۱۸ به‌طور یکجانبه از برجام خارج شد و این باعث شد ایران تعهدات خود را با این توافق کاهش دهد.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار