نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

پاکستان ۱۷ ملوان ایرانی را آزاد کرد

هفده نفر دیگر از ملوانان ایرانی از زندان شهر کراچی پاکستان آزاد شده و به میهن اسلامی بازگشتند. این ملوانان، حدود چهار ماه پیش به اتهام ورود غیرقانونی به آبهای سرزمینی پاکستان به دست نیروهای آژانس امنیت دریایی این کشور بازداشت و روانه زندان شده بودند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۶ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 05
کد خبر: ۷۶۴۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ بخش اطلاع رسانی سرکنسول ایران در کراچی اعلام کرد: در راستای احقاق حقوق ایرانیان خارج از کشور و با پیگیری‌های کنسولگری کشورمان در کراچی، ۱۷ نفر دیگر از ملوانان ایرانی از زندان شهر کراچی پاکستان آزاد شده و از طریق پرواز شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به کشور بازگشتند.

 

این ملوانان، حدود چهار ماه پیش به اتهام ورود غیرقانونی به آبهای سرزمینی پاکستان به دست نیروهای آژانس امنیت دریایی این کشور بازداشت و روانه زندان شده بودند.

 

با آزادی این تعداد ملوان، در مجموع ۱۰۱ ملوان ایرانی که همه آنان به اتهام مشابه توسط نیروهای پاکستانی دستگیر شده بودند، با پیگیری کنسولگری ایران در کراچی، آزاد و به آغوش خانواده‌هایشان بازگشتند.

 

پیش تر «احمد محمدی» سرکنسول ایران در کراچی در ملاقات‌های خود با مقامات پاکستانی از آنها خواسته شده تا نسبت به ورود سهل‌انگارانه صیادان ایرانی به آب‌های سرزمینی آن کشور با رأفت بیشتری برخورد نمایند و حتی‌الامکان آنان را به سمت آب‌های سرزمینی ایران هدایت نمایند.


وی اظهار کرد: از مالکان لنج‌ها و صیادان عزیز ایرانی می‌خواهیم بیش از پیش دقت کرده و از نزدیک شدن به حریم مرزهای آبی دو کشور اجتناب نمایند، زیرا روند اداری در پاکستان پیچیده بوده و کار پیگیری و آزادی زندانیان ایرانی دربند، ماه ها زمان می برد.

 

گفته می‌شود تقریبا ۲۶ نفر دیگر از ملوانان ایرانی در زندان پاکستان به اتهام ورود غیرقانونی به آب‌های سرزمینی این کشور محبوس هستند که تلاش‌ برای آزادی آنان و بازگشت به کشورمان ادامه دارد.
منبع: خبرگزاری ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار