پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

وزیر کشور: ۴۰۰ شهر و روستا در ۱۵ استان کشور درگیر سیل هستند

وزیر کشور گفت: ۷۸ جاده بین شهری و ۲۱۹۹ جاده روستایی بر اثر سیلاب مسدود شده اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۳ - ۱۲ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 01
کد خبر: ۷۶۶۲
به گزارش  راهبرد معاصر ،  عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور نقاط مختلف استان های کرمانشاه، لرستان و خوزستان و چهارمحال بختیاری را از جمله مناطقی برشمرد که تعداد بیشتری از شهرها و روستاهایشان درگیر سیل هستند و گفت: تا کنون 78 جاده بین شهری و 2199 جاده روستایی بر اثر سیلاب مسدود شده اند که امدادگران در تلاش برای بازگشایی آنها هستند.
وزیر کشور تعداد پل‌های تخریب شده بر اثر سیلاب در دو روز اخیر را 84 دهنه ذکر کرد و افزود: در 15 استان درگیر در حوادث سیل اخیر 141 رودخانه طغیان داشته اند و 409 مورد رانش زمین گزارش شده است که بیشتر رانش ها مربوط به استان چهار محال بختیاری بوده است.

قائم مقام رئیس شورای عالی مدیریت بحران از اسکان موقت حدود 60 هزار خانوار در اماکن امن با تجهیزات لازم خبر داد و گفت: متاسفانه تاکنون حدود بیست مورد گزارش آسیب و جراحات انسانی داشته ایم که از مردم عاجزانه خواستاریم به طور کامل به توصیه‌ها و هشدارهای لازم که از سوی مسئولان ذیربط داده می‌شود توجه کنند تا موجبات آسیب به خود و دیگران نشوند.

وزیر کشور همچنین خبر از دستور به استان‌های اصفهان و مرکزی برای امدادرسانی سریع در قالب کمک‌های مورد نیاز مردم و اعزام ماشین آلات و تجهیزات امدادی به استان لرستان داد.
ارسال نظر
آخرین اخبار