ردیابی منشا کرونا در غار خفاش‌ها-راهبرد معاصر
لیگ نخبگان فوتبال آسیا | خاموشی نیمار در شب پرفروغ الهلال | میتروویچ استقلال را ۳ تایی کرد ۹ مصدوم و ۴ فوتی در تصادف دلخراش محور زابل به زاهدان توقف در دوبی برابر الغرافه؛ پرسپولیس در لیگ نخبگان مردود شد ویدئو | گل اول الغرافه به پرسپولیس بازجویی از ستاره اسبق بارسلونا به اتهام تجاوز کارشناس صداوسیما: در عملیات وعده صادق ۲۴۰ اسرائیلی کشته شدند فاز اول بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی ایران وارد مدار شد حج ۲۰۰ میلیون تومانی در راه است؟ شرایط جدید بازنشستگی اعلام شد + جزئیات دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی: نرخ سوخت هواپیما سال آینده ۱۱ برابر می‌شود دیدار پوتین و وزیر خارجه کره شمالی پزشکیان به باکو می‌رود صابر برزکار شرور مسلح معروف به هلاکت رسید + عکس بخشنامه عارف به کلیه دستگاه‌های اجرایی و استانداری‌ها درخصوص بکارگیری جوانان، زنان و اقوام در سطوح مدیریتی رئیس سازمان نظام پرستاری: ۱۰ هزار پرستار به زودی استخدام خواهند شد‌

ردیابی منشا کرونا در غار خفاش‌ها

تیم سازمان بهداشت جهانی در تلاش است تا با تحقیق روی منشأ ویروس کووید-۱۹، عناصر ژنتیکی آن را در غار خفاش‌ها در ووهان ردیابی کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۰ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 06
کد خبر: ۷۶۶۳۸

به گزارش راهبرد معاصر به گفته پیتر داسزاک جانورشناس و متخصص بیماری‌های حیوانات‌، این تیم، اطلاعات جدیدی در مورد روند تبدیل ویروس کووید-۱۹ به یک بیماری همه‌گیر دریافت کرده است.

وی افزود: در نشستی فوق‌العاده مهم با کارمندان موسسه ویروس‌شناسی ووهان از جمله شی ژنگلی، معاون رئیس، پرسش‌های کلیدی مطرح شدند و پاسخ آن‌ها داده شد.

داسزاک پیش از این، در تحقیق مربوط به ریشه‌های سندرم تنفسی حاد (سارس) سال ۲۰۰۲ شرکت داشته و ریشه‌ آن را در خفاش‌های ساکن در غاری در جنوب غربی استان یون‌آن پیدا کرده است.

به گفته وی، برای پیدا کردن منشأ حقیقی ویروس کووید-۱۹ در طبیعت نیز باید تحقیقات مشابهی انجام شود.

او به رویترز گفت: این نوع تحقیقات برای پیدا کردن منبع احتمالی ویروس در خفاش مهم است زیرا در صورت یافتن منابع ویروس‌های کشنده، می‌توان تماس با آن حیوانات را کم کرد.

داسزاک همچنین گفت که این تیم به شدت درباره احتمال شیوع ویروس کووید-۱۹ از مدت‌ها قبل از شناسایی آن در ووهان، مطالعه می‌کند.

به نوشته روزنامه ایندیپندنت، وی افزود: ما سعی داریم با ردیابی اولین مبتلایان، به منبع حیوانی دسترسی پیدا کنیم. این مسیر پیچیده‌تری است و امکان دارد چند ماه یا حتی سال طول بکشد.

ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده