حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

جلالی: احتمالا تا دو ماه آینده به تولید مشترک واکسن اسپوتنیک در ایران برسیم

سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه گفت: امیدواریم با اهتمام صورت گرفته از سوی تهران و مسکو طی دو ماه آینده به تولید مشترک واکسن اسپوتنیک در ایران برسیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 08
کد خبر: ۷۶۸۲۳

به گزارش راهبرد معاصر کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه گفت: شرایط برای ارسال محموله‌‌های بعدی واکسن کووید19 به کشور فراهم شده است.

وی افزود: محموله‌‌های بعدی واکسن کرونا 30 بهمن و 10 اسفند و فروردین ارسال می‌‌شود و تلاش بر این است که میزان دوز خرید واکسن را به میزان بیشتری افزایش یابد.

سفیر کشورمان همچنین اظهار امیدواری کرد با اهتمام صورت گرفته از سوی تهران و مسکو طی دو ماه آینده به تولید مشترک واکسن اسپوتنیک در ایران برسیم.

دکتر محمدرضا شانه ساز نیز در سفر به روسیه با اشاره به اینکه ایران و روسیه ظرفیت‌‌های بالایی برای همکاری در حوزه دارو و واکسن دارند، گفت: تاکنون آن طور که باید، از این ظرفیت‌‌های ارزشمند استفاده نشده است.

وی افزود: دو طرف ظرفیت‌های قابل توجهی در زمینه تامین دارو و انواع واکسن دارند و باتوجه به همکاری‌‌هایی که از امروز سرعت بیشتری خواهد گرفت، قادر خواهیم بود بسیاری از نیازهای پزشکی و دارویی کشور را رفع کنیم.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه با تلاش‌های صورت گرفته قرار است ظرفیت‌‌های بالقوه و متقابل در این عرصه را به صورت همکاری‌‌های بالفعل تبدیل کنیم، تصریح کرد: ایران ظرفیت‌‌های زیادی در تولید واکسن دارد و از دانش روسیه هم استفاده کردیم تا بتوانیم ضمن صادرات، زمینه تقویت تکنولوژی دارویی را نیز فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه 98 درصد نیاز دارویی کشور در داخل تامین می‌‌شود، گفت: با فعال کردن بخش خصوصی، تلاش داریم که نیازهای کامل دارویی کشور را تامین کنیم.

تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار