پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

ورود واکسن مشترک ایران ـ کوبا به کشور تا 3 هفته آینده

سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه هر دوهفته یکبار محموله واکسن روسی به کشور وارد می‌شود و یک محموله واکسن مشترک با کشور کوبا نیز طی 2 الی سه هفته دیگر وارد کشور خواهد شد، گفت: واکسن بنیاد برکت وارد مرحله دوم کارآزمایی بالینی شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۴ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 06
کد خبر: ۷۶۶۳۷

به گزارش راهبرد معاصر سیماسادات لاری عصر امروز با حضور در دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد، گفت: ویروس کرونا یک ویروس کاملا ناشناخته است به طوری که علی‌رغم فعالیت سایر ویروس‌ها که به مرور زمان ضعیف‌تر می‌شوند این ویروس با گذشت زمان قوی‌تر شده، لذا آینده کاملا نامعلوم بوده و هیچ تضمینی وجود ندارد که واکسن به طور 100 درصد از گسترش این ویروس جلوگیری کند.

سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه هنوز مشخص نشده کسی که واکسن دریافت می‌کند ناقل است یا نه، اظهار داشت: زمانی سازمان بهداشت جهانی در خصوص واکسنی تاییدیه صادر می‌کند که مراحل کارآزمایی بالینی آن به اتمام رسیده باشد و تمامی واکسن‌های تولید شده در مرحله سه کارآزمایی بالینی هستند و تماما مجوز اورژانسی از بهداشت جهانی دارند و هیچ تضمین 100 درصدی برای کارآیی آن‌ها وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: واکسن‌های تولید داخل اواخر سال آینده آماده خواهند شد و واکسن بنیاد برکت مراحل اولیه کارآزمایی بالینی را به خوبی طی کرده و وارد مرحله دوم شده است، همچنین واکسن‌های شرکت داروسازی رازی نیز به زودی وارد فاز یک کارآزمایی بالینی خواهند شد.

لاری با بیان اینکه کشور کوبا در زمینه ساخت واکسن  کشور معتبری است، گفت: واکسن مشترک ایران  وکوبا  قرار است از کشور کوبا تا 2 الی سه هفته دیگر وارد کشور شود دارای سطح ایمنی بالایی است.

وی بیان داشت: واکسن وارد شده از روسیه نیز که تاکنون 20 هزار دوز آن وارد شده 91.6 درصد اثرپذیری داشته و بناست هر دوهفته یک بار محموله‌ای به ایران تحویل داده شود که اولویت دریافت آن با کادر درمان و بیماران زمینه‌ای بوده، همچنین جدولی برای تعیین اولویت‌بندی دریافت واکسن تهیه شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه حتی یک مرگ کمتر هم اهمیت بالایی دارد، تاکید کرد: ما نیازمند آن هستیم که مطمئن‌ترین واکسن‌ها را از مطمئن‌ترین کشورها وارد کنیم و باید تا پایان سال جاری از واکسن خارجی استفاده کرد لذا خواهشمندیم  فضای سیاسی و هیجانی ورود واکسن به سمت یک فضای علمی هدایت شود.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر