شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد نشست قریب‌الوقوع الجولانی با نتانیاهو در کاخ سفید

آمریکا:بازگشت به برجام به عملکرد ایران بستگی دارد

سخنگوی کاخ سفید شامگاه دوشنبه بار دیگر موضع دولت جدید آمریکا را تکرار کرده و خواستار پایبندی کامل ایران به تعهداتش در برجام شده تا پس از آن، آمریکا اقدام مشابه انجام دهد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۲ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 08
کد خبر: ۷۶۸۵۶

به گزارش راهبرد معاصر «جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید شامگاه دوشنبه ( به وقت تهران) گفت اگر ایران به پایبندی کامل به تعهداتش تحت برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) بازگردد، آمریکا نیز کار مشابه انجام خواهد داد.

وی که در کنفرانس خبری کاخ سفید صحبت می‌کرد، گفت: «اگر ایران به پایبندی کامل به تعهدات خود تحت برجام بازگردد، آمریکا اقدام مشابه انجام خواهد داد و سپس از آن، به عنوان پلتفرمی برای ایجاد توافقی بزرگتر و قدرتمند استفاده خواهد شد که به دیگر حیطه‌های نگران کننده رسیدگی می‌شود.»

سخنگوی کاخ سفید اضافه کرد: «موضع رئیس جمهور آمریکا و تیم امنیت ملی وی،‌ این است که واقعا بازگشت به پایبندی کامل، به ایران بستگی دارد و در آن زمان، ما می‌توانیم مذاکرات را به پیش ببریم.»

موضع دولت بایدن درباره برجام در حالی برای چندمین بار تکرار می‌شود که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران  روز یکشنبه در دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش با تاکید بر اینکه آن طرفی که حق دارد شرط معین کند، ایران است خاطرنشان کردند: «اگر می‌خواهند ایران به تعهدات برجامی برگردد آمریکا بایستی تحریم‌ها را کلا در عمل لغو کند و ما بعد راستی‌آزمایی کنیم، آن‌وقت به تعهدات برجامی برمی‌گردیم.»

دولت آمریکا تحت ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ با نقض تعهداتش از این توافق مورد تأیید شورای امنیت سازمان ملل متحد خارج شد.

ترامپ پس از خروج از برجام کارزار فشار حداکثری علیه ایران را با هدف مجبور کردن تهران برای آمدن به پای میز مذاکره برای دست یابی به توافق دیگر آغاز کرد.

دوران دولت ترامپ در حالی در روز اول بهمن ماه امسال به پایان رسید که وی در رسیدن به هدف خود علیه ایران موفق نشد این در حالی است که ایران همچنان در برجام باقی مانده و تنها در واکنش به خروج کامل آمریکا از برجام و عدم پایبندی اروپایی‌ها به تعهداتشان به این توافق، بخشی از تعهدات خود را کاهش داده است.

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار