پیام پوتین به پزشکیان: روسیه از تلاش‌های ایران برای صیانت از منافع مشروع خود و تأمین امنیت کشور در شرایط بغرنج کنونی حمایت می‌کند اعلام آمادگی ژنو برای برگزاری گفت‌و‌گو‌های تهران-واشنگتن سخنگوی وزارت خارجه: اعمال فشار اقتصادی و تحمیل رنج بر مردم ایران، جنایت علیه بشریت است عراق: نتایج مذاکرات ایران و آمریکا می‌تواند به نفع کل منطقه باشد نعیم قاسم در پاسخ به نامه ولایتی: مقاومت لبنان با وجود خسارات سنگین، هدف دشمن را ناکام گذاشت نخست‌وزیر مجارستان: اروپا تا سال ۲۰۳۰ با روسیه وارد جنگ می‌شود واکنش سفارت روسیه به ادعای انگلیس درباره نحوه مرگ ناوالنی عراقچی: کنفرانس امنیتی مونیخ در موضوع ایران به «سیرک مونیخ» تبدیل شده ماچادو در کنفرانس مونیخ: از حمله آمریکا به ونزوئلا سپاسگزاریم! اسرائیل هیوم: نتانیاهو فردا نشستی امنیتی درباره ایران برگزار می‌کند دیپلماسی در خطر؛ آماده‌سازی نظامی آمریکا تنش‌ها با ایران را افزایش داد ایران به آمریکا باج نمی‌دهد/شیطنت‌های واشنگتن بر کسی پوشیده نیست آمریکا از صدور مجوز برای همکاری‌های ایران با ونزوئلا در حوزه انرژی سرباز زد گروسی: ایران حق داشتن توانمندی هسته‌ای صلح آمیز را دارد پادشاه عربستان ۱۳ مقام سعودی را برکنار کرد

تایوان از محورهای رایزنی رؤسای جمهور آمریکا و چین استقبال کرد

سخنگوی ریاست‌جمهوری تایوان در بیانیه ای از محورهای رایزنی رؤسای جمهور آمریکا و چین استقبال کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 11
کد خبر: ۷۷۱۴۰

به گزارش راهبرد معاصر تایوان امروز پنجشنبه از محتوای تماس تلفنی «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا با «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین در خصوص این جزیره استقبال کرد.

«خاویر چانگ» (Xavier Chang) سخنگوی ریاست‌جمهوری تایوان با صدور بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد: ما تحسین و تقدیر خود از نگرانی رئیس‌جمهور «بایدن» درباره امنیت تنگه تایوان و مسائل حقوق بشری را ابراز می‌کنیم.

در بیانیه صادره از سوی سخنگوی ریاست‌جمهوری تایوان در این خصوص آمده است: تایپه به عنوان یک عضو جامعه جهانی، به همکاری نزدیک با کشورهای همسو از جمله ایالات متحده برای کمک مشترک به ثبات و موفقیت منطقه هند و اقیانوسیه ادامه می‌دهد.

«جو بایدن» بامداد امروز پنج شنبه (به وقت تهران) با «شی جین پینگ» همتای چینی خود پیرامون همه‌گیری کرونا، حقوق بشر، تجارت و امنیت منطقه ایندوپاسیفیک تلفنی گفتگو کرد.

بایدن در این گفتگوی تلفنی به «نگرانی‌های اساسی» واشنگتن درباره «شیوه‌های قهری و غیرمنصفانه اقتصادی پکن، سرکوب معترضان در هنگ کنگ، موارد نقض حقوق بشر در سین کیانگ و اقدامات سلطه‌جویانه چین در منطقه از جمله در قبال تایوان اشاره کرد.

گفتنی است که این گفتگوی تلفنی نه تنها نخستین ارتباط میان بایدن و شی بلکه نخستین ارتباط مستقیم میان روسای جمهور دو کشور از زمان گفتگوی شی با دونالد ترامپ در مارس ۲۰۲۰ بود.

روز چهارشنبه خبرگزاری رویترز گزارش داد که پیش از مکالمه تلفنی بایدن و شی، یک مقام ارشد دولت آمریکا گفته است که دولت بایدن اعمال «محدودیت‌های هدفمند و جدید» بر برخی از صادرکنندگان فناوری‌های مهم و حساس به چین را بررسی خواهد کرد.

بنا بر این گزارش رویترز، تا زمانی که با متحدان آمریکا «رایزنی و بازنگری دقیق» انجام شود، واشنگتن قصد ندارد تعرفه‌های تجاری وضع شده از سوی ترامپ علیه کالاهای وارداتی از چین را لغو کند.

ارسال نظر
آخرین اخبار