وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

برای تامین امنیت خلیج فارس به کشورهای بیگانه نیازی نیست

برای تامین امنیت خلیج فارس به کشورهای بیگانه نیازی نیست فرمانده مرزبانی ناجا گفت: برای تامین امنیت خلیج فارس به کشورهای بیگانه نیازی نیست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 11
کد خبر: ۷۷۱۷۱

به گزارش راهبرد معاصر سردار احمدعلی گودرزی عصر پنج‌شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در پایگاه دریابانی بندرعباس اظهار کرد: این استان حساسیت ویژه ای دارد و با تجهیز پاسگاه‌ها و افزایش نیروهای کارآمد اجازه جولان به سوداگران مرگ را نخواهیم داد.

فرمانده مرزبانی ناجا ادامه داد: هرمزگان، استانی پویا و فعال در مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر، کالا، اسلحه و… است.

وی تصریح کرد: ما از صیادان و مرزنشینان و کسانی که برای تفریح سالم به دریا می آیند حمایت می‌کنیم و عرصه را برای دشمنان این منطقه تنگ می‌کنیم.

گودرزی افزود: با همکاری سایر نیروهای مسلح اعم از ارتش و سپاه و تعامل با کشورهای همسایه امنیت خلیج فارس را بیش از پیش تأمین می‌کنیم و نیازی به دخالت کشورهای بیگانه نداریم.

فرمانده مرزبانی ناجا گفت: جلوی هر گونه عرض اندام و تهدیدات دشمنان را در منطقه خواهیم گرفت.

این مقام ارشد مرزبانی ناجا با اشاره به افزایش ۱۵۸ درصدی کشف قاچاق مواد مخدر در کشور، اذعان کرد: در کشف سوخت ۱۲ درصد افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه پاسگاه‌های مرزی از سواحل به اعماق دریاها منتقل می‌شوند، خاطرنشان کرد: دو منطقه مهم در هرمزگان برای استقرار پاسگاه در اعماق دریا شناسایی شده است.

 

مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار