اختصاص ۱۵۰ هزار میلیارد تومان برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان-راهبرد معاصر
سخنگوی نیرو‌های مسلح: تهدید‌های زیادی پیش رو داریم وزیر ارتباطات: طرح رفع فیلترینگ در شورای عالی سران قوا بررسی شد پزشکیان: از همان ابتدا یک گروه نمی‌خواستند ما به نتیجه برسیم؛ هنوز هم تلاش‌هایی می‌کنند واکنش پزشکیان به انتخاب ترامپ: در توسعه روابط خود با دیگر کشور‌ها به هیچ عنوان نگاه بسته و محدودی نخواهیم داشت جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه: وعده صادق ۳ پاسخ دندان‌شکن به دشمن خواهد بود رهبر انقلاب: شهید نصرالله به اسلام عزت داد رهبر انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی جناب «جعفر بن ابیطالب»: مفاخر تاریخی ما مثل جومونگ خیالی نیستند، امّا مثل جومونگ جنگ و مبارزه کردند واکنش یک نماینده مجلس به پیروزی ترامپ: سگ زرد برادر شغال است | انتخابات آمریکا تاثیری بر کشور ما ندارد تمدید مصوبه مولدسازی دارایی‌های دولت برای دو سال دیگر تعیین تکلیف یک میلیون نفر با اجرای طرح ساماندهی کارکنان دولت + توضیحات عضو هیات رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه مجلس توضیحات سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس درباره طرح اصلاح ماده ۴۱ استاندار تهران: تا ۲ هفته آینده طرح تشدید انتقال اتباع با جدیت اجرا می‌شود واکنش محسن رضایی به انتخاب ترامپ: او باید از اشتباهات محاسباتی گذشته خود در قبال ایران درس بگیرد پیشنهاد سخنگوی دولت برای خاموشی‌های منظم نفر دوم و سوم جیش العدل به هلاکت رسیدند

اختصاص ۱۵۰ هزار میلیارد تومان برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان

یک عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی از تصمیم‌گیری برای اختصاص ۱۵۰ هزار میلیارد تومان به منظور همسان‌سازی حقوق بازنشستگان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 20
کد خبر: ۷۸۲۲۴

به گزارش راهبرد معاصر مجتبی یوسفی با اشاره به آخرین تصمیمات کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در حدود دو ماه گذشته، ۴۵ عضو کمیسیون تلفیق حتی در روزهای تعطیل مشغول بررسی و تصویب بودجه سال آینده بودند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: دولت پیشنهاد کرده بود برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، ۹۰ هزار میلیارد تومان بودجه اختصاص یابد اما کمیسیون تلفیق این بودجه را ۶۰ هزار میلیارد تومان افزایش داد و به ۱۵۰ هزار میلیارد تومان رساند.

عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در خصوص بودجه پروژه‌های عمرانی در مناطق محروم تصریح کرد: برای بودجه پروژه‌های عمرانی در مناطق محروم به ویژه استان‌هایی مثل خوزستان و سیستان و بلوچستان، ۵۰ هزار میلیارد تومان اختصاص داده شد که ۱۸ هزار میلیارد تومان برای محرومیت‌زدایی پروژه‌های آب و فاضلاب و راه و ۳۲ هزار میلیارد تومان از آن برای اشتغال است و سهم استان خوزستان نیز یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مازاد بر اعتبارات سنواتی است.

یوسفی در خصوص وضعیت خودروهای پلاک اروند در خوزستان گفت: بر اساس قوانین بالادستی، تبدیل خودروهای پلاک منطقه آزاد به پلاک ملی ممنوع بود اما در کمیسیون تلفیق مصوب شده است که با پرداخت عوارض می‌توان خودروهای پلاک اروند را به پلاک ملی تبدیل کرد. این مساله ۱۰ سال بلاتکلیف مانده بود که سرانجام در خصوص آن تصمیم‌گیری شد.

وی افزود: در حوزه مسائل شهری و شهرداری‌ها نیز برای اولین بار ۵۰۰ میلیارد تومان به بحث آب‌های سطحی و با اولویت استان‌های جنوبی از جمله خوزستان، بوشهر و هرمزگان اختصاص داده شد.

نماینده اهواز گفت: امسال دستوری گرفته شد تا ۵۰۰ میلیارد تومان به متروی اهواز اختصاص یابد. برای سال آینده نیز ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای متروی کلانشهرها اختصاص خواهد یافت.

وی که در یک بخش خبری تلویزیونی صحبت می‌کرد، افزود: امیدواریم هرچه سریع‌تر شاهد تعیین تکلیف قرارداد متروی اهواز با پیمانکار قبلی باشیم یا اینکه شهرداری، پیمانکار جدیدی بگیرد تا این اعتبارات بازگشت داده نشوند.

ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار