مقاومت عراق: هرگونه اقدام احمقانه از سوی عربستان با پاسخی سخت روبه‌رو خواهد شد ادعای ترامپ: گفت‌و‌گو با ایران در فضای بسیار دوستانه در جریان است! غریب‌آبادی: تاریخ نام جنگ‌افروزان را نه کنار پیروزی‌ها که روی سنگ عبرت ثبت می‌کند ادعای ترامپ: در حال مذاکرات «بسیار عمیق» با ایران هستم؛ فرصت خیلی کوتاه است الزیدی سه شنبه به دعوت رسمی اردوغان به آنکارا سفر می‌کند رئیس‌جمهور لبنان: ادامه نقض مفاد این چارچوب توافق توسط اسرائیل را نمی‌پذیریم نتانیاهو: موضوع ایران در صدر دستور کار دیدار با ترامپ است یمن: نقاط حساس در مسیر انتقال نفت عربستان هدف قرار گرفت ادعای سی‌ان‌ان در خصوص طرح پیشنهادی عمان برای تنگه هرمز هدف قرار گرفتن ۳ نفتکش عربستانی توسط یمن پیشنهاد جدید عمان درباره تنگه هرمز اعلام قرمز اینترپل علیه گروه‌های جدایی‌طلب ایرانی در اروپا عراقچی: حمله اوکراین به شناور ایرانی بی‌پاسخ نمی‌ماند نتانیاهو: با ترامپ درباره ایران گفت‌و‌گو خواهم کرد/ برای اقدامی گسترده‌تر در کرانه باختری آماده‌ایم ترامپ: اگر به ۱۰۰ درصد خواسته‌ها نرسیم، جنگ را از سر می‌گیریم جزئیات گفتگوی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا

ایران، روسیه و ترکیه دور دیگری ازمذاکرات آستانه را برگزار می‌کنند

ایران، روسیه و ترکیه دور دیگری ازمذاکرات آستانه را برگزار می‌کنند رسانه‌ها از برگزاری دور دیگری از مذاکرات روندآستانه در شهر «سوچی» در روسیه با حضور مقامات ایران، روسیه و ترکیه برای ارزیابی کمیته قانون اساسی سوریه خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 15
کد خبر: ۷۷۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر ایران، ترکیه و روسیه سه کشور عضو مذاکرات روند آستانه فردا سه شنبه برای پانزدهمین بار در شهر« سوچی» روسیه گرد هم می‌آیند.

به نوشته روزنامه «دیلی صباح» این نشست به منظور بررسی روند قانون اساسی جدید سوریه است. این نشست در پی ناکامی در دور پنجم کمیته قانون اساسی سوریه که 29 ژانویه در ژنو تشکیل شد، برگزار خواهد شد. «گیر پدرسن» نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه، پس از این گردهمایی گفت: «برای من این نشست ناامیدکننده بوده است.»

بر اساس این گزارش، این سه کشور اواخر ژانویه (دی) بیانیه مشترکی را منتشر کردند و بر آمادگی خود در حمایت از کار کمیته قانون اساسی سوریه از طریق تعامل مداوم با نمایندگان سوریه و پدرسن تاکید کردند.

در این دور از مذاکرات عراق نیز حضور دارد. مسکو، روز شنبه  رسما دولت عراق را برای حضور در کنفرانس «روند آستانه» که قرار است در شهر سوچی به منظور بررسی تحولات و وضعیت سوریه برگزار شود، دعوت کرد.

وزارت خارجه عراق طی بیانیه‌ای که نسخه‌ای از آن در پایگاه خبری «الرافدین»، منتشر شد، اعلام کرد که در دیدار «نزار الخیرالله» قائم مقام وزارت خارجه عراق و «ماکسیم ماکسیموف» سفیر روسیه در عراق، دو طرف در خصوص قضایای مختلف و مهم منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌وگو کردند.

نشست آستانه به ابتکار ایران، ترکیه و روسیه برای گردآوری طرف‌های درگیر در سوریه برای یافتن راه حل دائمی برای خاتمه جنگ 10ساله در این کشور برگزار شد.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار