غریب‌آبادی: سفر رئیس‌جمهور به چین نقطه عطفی در دیپلماسی فعال جمهوری اسلامی ایران است سفیر ایران در دیدار با مقام انگلیسی: فعال‌سازی اسنپ‌بک غیرقانونی است وال‌استریت‌ژورنال: روسیه و چین پیش‌نویس جدیدی درباره اسنپ‌بک ارائه کردند وزیر اسرائیلی: اجازه تشکیل کشور فلسطینی را به هیچ وجه نخواهیم داد ترامپ: از پوتین ناامید هستم؛ درباره غیبتم اخبار جعلی ساختند/کانادا می‌خواهد بخشی از گنبد طلایی باشد بیانیه خانواده امام موسی صدر در پی پخش مستند BBC ترامپ: به جنایت در «خطرناک‌ترین شهر جهان» پایان خواهم داد تأکید عراق و آمریکا بر پایبندی به توافق خروج نظامیان آمریکایی تحریم‌های جدید آمریکا علیه شبکه کشتیرانی مرتبط با ایران رهبران چین و روسیه بیش از ۲۰ توافق‌نامه امضا کردند سخنگوی وزارت خارجه چین: روابط با ایران در اولویت است سی‌ان‌ان: ترامپ مقر فرماندهی فضایی آمریکا را به آلاباما منتقل می‌کند ارتش یمن: ساختمان ستاد کل ارتش اسرائیل و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم دیدار روسای جمهور ایران و چین/ پزشکیان: آماده همکاری برای اجرای توافق جامع ۲۵ ساله هستیم/ شی جین پینگ: حقوق مشروع ایران برای استفاده صلح‌آمیز هسته‌ای را به رسمیت می‌شناسیم بقائی در مصاحبه با گاردین: اروپا برای رسیدن به توافق جدی نیست/ اعتماد بین ایران و آژانس از بین رفته است

دنباله‌روی بایدن از ترامپ در سیاست خارجی

رئیس‌جمهور جدید آمریکا با دنباله‌روی از سیاست خارجی دولت پیشین این کشور، چین را به «عواقب جدی» به بهانه‌های حقوق بشری تهدید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 17
کد خبر: ۷۷۸۳۲

به گزارش راهبرد معاصراظهارات اخیر تعدادی از مقام‌های دولت جدید آمریکا به ریاست بایدن درخصوص چین و روسیه نشان داد آنها نیز همان سیاست‌های سرکوبگرانه دولت پیشین به ریاست «دونالد ترامپ» را دنبال می‌کنند.

 

«جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا بامداد امروز (چهارشنبه) در مصاحبه با شبکه «سی‌ان‌ان» مدعی شد چین باید به بهانه‌های حقوق بشری، با عواقب جدی مواجه شود.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز» به نقل از این مصاحبه، بایدن در پاسخ به سوالی درباره اقدامات «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین، گفت: «عواقب جدی در انتظار چین خواهد بود و او نیز این مسئله را می‌داند».

 

وی با ادعای اینکه آمریکا نقش جهانی خود در حمایت از حقوق بشر را احیا می‌کند، مدعی شد دولت وی در همکاری با متحدان و جامعه جهانی، چین را به رعایت حقوق بشر ملزم خواهد کرد.

 

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه این ادعاهایش افزود: «چین به سختی تلاش می‌کند تا به یک رهبر جهانی تبدیل شود و برای این که بدان لقب برسد باید [حقوق بشر را] رعایت کرده و اعتماد دیگر کشورها را به دست بیاورد».

 

به نوشته رویترز، بایدن همچنین با تهدید پکن، گفت: «تا زمانی که آنها فعالیت‌هایی متناقض با حقوق بشر را ادامه می‌دهند، اوضاع باید برای آنها دشوار شود».

 

هفته قبل بود که رئیس‌جمهور آمریکا با تاکید بر لزوم مقابله با تهدیدهای چین، از تشکیل کارگروه ویژه در پنتاگون برای ارزیابی سیاست‌های در قبال چین و ارائه پیشنهادات جهت مقابله با آن خبر داد. 

 

پیشتر نیز «رابرت وود» نماینده جدید آمریکا در دفتر سازمان ملل متحد در ژنو، از تصمیم دولت بایدن برای گنجاندن چین در معاهده کنترل تسلیحات اتمی خبر داده بود./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار