کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

وال استریت ژورنال: گفت‌وگوی مستقیمی میان ایران و آمریکا صورت نگرفته است

خبرنگار وال استریت ژورنال از صورت نگرفتن تماسی مستقیم میان ایران و آمریکا از زمان روی کار آمدن دولت بایدن خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۴ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 17
کد خبر: ۷۷۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر «لارنس نورمن» خبرنگار روزنامه «وال استریت ژورنال» در بروکسل در حساب توییتری خود از صورت نگرفتن تماسی مستقیم تا کنون و پس از روی کار آمدن دولت جدید آمریکا میان تهران و واشنگتن خبر داد.

لارنس نورمن، خبرنگار وال استریت ژورنال در حساب توییتری خود نوشت: برداشت من از گفتگو با چند منبع آگاه این است که تا کنون گفت‌وگویی مستقیم میان آمریکا و ایران صورت نگرفته است. علاوه بر این برداشت من این است که ادامه این روند برای مدتی طولانی‌تر عجیب خواهد بود.

گفتنی است اظهارات این خبرنگار روزنامه وال استریت ژورنال در حالی بیان شده است که ساعاتی پیش شبکه العربیه اعلام کرد وزارت خارجه آمریکا در مصاحبه با این شبکه گفته است: به دنبال توافق هسته‌ای جدیدی هستیم که فعالیت‌های ایران در منطقه را نیز در بر بگیرد.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد: تمامی گزینه‌ها در برابر دولت بایدن برای تعامل با پرونده هسته‌ای ایران مطرح است. دولت بایدن به طور کلی به دنبال گزینه دیپلماتیک است.

این وزارتخانه در ادامه مدعی شده بود: کشور‌های منطقه و جهان نگرانی‌هایی از پرونده هسته‌ای ایران دارند. واشنگتن پیش از بازگشت ایران از نقض هایش (در برجام) به توافق هسته‌ای باز نخواهد گشت.

وزارت خارجه آمریکا در ادامه ادعا‌های خود گفت: امنیت منطقه به علاوه جلوگیری از به دست آوردن سلاح هسته‌ای از سوی ایران در اولویت قرار دارد. دیپلماسی، اسلوب برتر برای استقرار صلح در منطقه به شمار می‌رود.

وزارت خارجه آمریکا همچنین اعلام کرد: ما با همپیمانان مان برای پیشبرد روند دیپلماتیک در خصوص پرونده هسته‌ای ایران کار خواهیم کرد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا سال ۲۰۱۸ میلادی با خروج از برجام، تحریم‌های یکجانبه‌ای را علیه کشورمان اعمال کرده بود.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر