ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

وال استریت ژورنال: گفت‌وگوی مستقیمی میان ایران و آمریکا صورت نگرفته است

خبرنگار وال استریت ژورنال از صورت نگرفتن تماسی مستقیم میان ایران و آمریکا از زمان روی کار آمدن دولت بایدن خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۴ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 17
کد خبر: ۷۷۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر «لارنس نورمن» خبرنگار روزنامه «وال استریت ژورنال» در بروکسل در حساب توییتری خود از صورت نگرفتن تماسی مستقیم تا کنون و پس از روی کار آمدن دولت جدید آمریکا میان تهران و واشنگتن خبر داد.

لارنس نورمن، خبرنگار وال استریت ژورنال در حساب توییتری خود نوشت: برداشت من از گفتگو با چند منبع آگاه این است که تا کنون گفت‌وگویی مستقیم میان آمریکا و ایران صورت نگرفته است. علاوه بر این برداشت من این است که ادامه این روند برای مدتی طولانی‌تر عجیب خواهد بود.

گفتنی است اظهارات این خبرنگار روزنامه وال استریت ژورنال در حالی بیان شده است که ساعاتی پیش شبکه العربیه اعلام کرد وزارت خارجه آمریکا در مصاحبه با این شبکه گفته است: به دنبال توافق هسته‌ای جدیدی هستیم که فعالیت‌های ایران در منطقه را نیز در بر بگیرد.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد: تمامی گزینه‌ها در برابر دولت بایدن برای تعامل با پرونده هسته‌ای ایران مطرح است. دولت بایدن به طور کلی به دنبال گزینه دیپلماتیک است.

این وزارتخانه در ادامه مدعی شده بود: کشور‌های منطقه و جهان نگرانی‌هایی از پرونده هسته‌ای ایران دارند. واشنگتن پیش از بازگشت ایران از نقض هایش (در برجام) به توافق هسته‌ای باز نخواهد گشت.

وزارت خارجه آمریکا در ادامه ادعا‌های خود گفت: امنیت منطقه به علاوه جلوگیری از به دست آوردن سلاح هسته‌ای از سوی ایران در اولویت قرار دارد. دیپلماسی، اسلوب برتر برای استقرار صلح در منطقه به شمار می‌رود.

وزارت خارجه آمریکا همچنین اعلام کرد: ما با همپیمانان مان برای پیشبرد روند دیپلماتیک در خصوص پرونده هسته‌ای ایران کار خواهیم کرد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا سال ۲۰۱۸ میلادی با خروج از برجام، تحریم‌های یکجانبه‌ای را علیه کشورمان اعمال کرده بود.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار