پزشکیان: ایران علاقمند به همکاری با چین در زمینه ابتکار استراتژیک «کمربند و راه» است سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم

سردار کوثری: تسلیحات متعارف حق ماست و قابل مذاکره نیست

مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در گفت‌و‌گو با یک شبکه یمنی تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران مطلقا درباره تسلیحات متعارف دفاعی مذاکره نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۹ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 18
کد خبر: ۷۸۰۱۸

به گزارش راهبرد معاصر سردار «محمد اسماعیل کوثری» مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در گفت‌و‌گو با شبکه یمنی «المسیره» تأکید کرد که ایران به هرگونه تجاوز علیه خاک خود با قدرت پاسخ خواهد داد.

بر اساس این گزارش، مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در این خصوص گفت: «تسلیحات متعارف دفاعی حق ماست و مطلقا نمی‌توان درباره آن مذاکره کرد و این یک موضوع مورد اتفاق است».

سردار کوثری در ادامه گفت: «ایران هیچگاه به دنبال جنگ نبوده. ایران برای بازدارندگی در برابر هر گونه تجاوز عوامل دفاعی در اختیار دارد و با قدرت از خاک خود در برابر هر گونه تعرض دفاع خواهد کرد».

مشاور فرمانده کل سپاه در پایان تأکید کرد: «به تعهدات هسته‌ای که در توافق بدان اشاره شده عمل خواهیم کرد تنها در صورتی که طرف‌های دیگر به صورت عملی، نه حرف، به تعهدات خود وفادار باشند».

دولت آمریکا اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ از «برنامه جامع اقدام مشترک» (برجام) خارج شد و ضمن اعمال تحریم‌های متوقف شده ذیل این توافق، تحریم‌های دیگری علیه ایران وضع کرد.

«جو بایدن» رئیس‌جمهور جدید آمریکا از زمان کارزارهای انتخاباتی درباره بازگرداندن آمریکا به برجام ابراز تمایل کرده بود؛ اما علیرغم این ادعا، مقام‌های دولت وی، برای ایران شرط‌گذاری کرده‌اند و جمهوری اسلامی ایران نیز تأکید کرده است که واشنگتن عضو برجام نیست و حق شرط‌گذاری برای ایران را ندارد و اگر سیاست بازگشت به برجام را در نظر دارد، باید گام اول را بردارد و تحریم‌های یکجانبه علیه جمهوری اسلامی را لغو کند و به پایبندی کامل به تعهدات برجامی خود بازگردد.

از طرف دیگر، مجلس شورای اسلامی طی مصوبه‌ای اعلام کرده اگر تا ضرب‌الاجل ۲۳ فوریه (پنجم اسفندماه)، تحریم‌های ایران لغو نشود، تهران اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را متوقف خواهد کرد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار