نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

انصار الله یمن:نبرد آزادسازی مارب متوقف نخواهد شد

سخنگوی جنبش انصار الله یمن شامگاه شنبه تاکید کرد که نبرد آزادسازی مارب متوقف نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۷ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 20
کد خبر: ۷۸۲۸۱

به گزارش راهبرد معاصر جنبش انصار الله یمن تاکید کرد که ملت یمن عزم خود را برای رویارویی با متجاوزان تا آزادسازی هر وجب از خاک اشغالی سرزمین خود جزم کرده است.

به گزارش پایگاه خبری المسیره، «محمد عبدالسلام» سخنگوی رسمی جنبش انصار الله نیز شامگاه شنبه گفت: اتفاقات مارب بخشی از نبرد ملی برای آزادسازی کشور است و در برابر ادامه تجاوز و محاصره، ملت یمن برای ادامه مقابله و رویارویی تا آزادسازی هر وجب از خاک اشغالی عزم خود را جزم کرده است.

استان مأرب در مرکز یمن و شرق استان صنعاء، پایتخت این کشور قرار دارد و با توجه به اینکه مقدار زیادی از نفت و گاز یمن در این استان مرکزی استخراج می‌شود، حائز اهمیت بوده و سقوط مرکز این شهر به دست نیروهای دولت نجات ملی (صنعاء) ضربه سختی به دولت منصور هادی، رئیس جمهور مستعفی که مورد حمایت ریاض است، وارد خواهد کرد.

گفته می‌شود با پیشروی‌ نیروهای دولت نجات ملی، ائتلاف سعودی از بیم سقوط این شهر که دروازه شرقی شهر صنعاء به شمار می‌رود، نیروهای زیادی به این استان گسیل داشته است.

این پیشروی‌ها باعث شده است که سازمان ملل و آمریکا و دیگر حامیان ائتلاف متجاوز سعودی دست به کار شده و پیشنهاد توقف آتش‌بس به دولت نجات ملی بدهند که این دولت به دلیل عدم توقف حملات ائتلاف با این پیشنهاد مخالفت کرده و آن را مشروط به توقف کامل حملات و لغو محاصره یمن کرده است.

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار