حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

تاکید آمریکا بر راهکار دو دولتی در تماس تلفنی وزرای خارجه واشنگتن و تل‌آویو

تاکید آمریکا بر راهکار دو دولتی در تماس تلفنی وزرای خارجه واشنگتن و تل‌آویو وزیر خارجه آمریکا در تماس تلفنی با دیپلمات ارشد رژیم صهیونیستی، ضمن تاکید بر حمایت از تل‌آویو در مجامع بین‌المللی، اجرای راهکار دو دولتی را برای پایان دادن به منازعه با فلسطینی‌ها لازم دانست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 23
کد خبر: ۷۸۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه ایالات متحده بامداد امروز (سه‌شنبه به وقت تهران) با «گابی اشکنازی» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به‌صورت تلفنی گفت‌وگو کرد.

 

به نوشته روزنامه «جروزالم‌پست»، بلینکن در این تماس با بیان اینکه آمریکا مخالف رفتارهای ضد اسرائیلی در مجامع بین‌المللی است، گفت واشنگتن متعهد است با این اقدامات یکجانبه علیه تل‌آویو در عرصه جهانی مقابله کند.

 

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره این تماس تلفنی آمده است: «اشکنازی و بلینکن، شراکت استوار بین آمریکا و اسرائیل را مورد توجه قرار داده و تاکید کردند که دو طرف برای برداشتن چالش‌های پیش رو با یکدیگر همکاری نزدیکی خواهند داشت».

 

بر این اساس، دو طرف همچنین درباره راهکار پایان دادن به مناقشات با فلسطینی‌ها رایزنی کردند.

 

در این بیانیه آمده است: «وزیر خارجه (بلینکن)، رویکرد آمریکا برای رسیدن به آینده‌ای صلح‌آمیز، ایمن و موفق‌تر برای اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها و خاورمیانه را تشریح کرد. او همچنین تاکید کرد که دولت بایدن باور دارد راهکار دو دولتی بهترین راه برای تأمین آینده اسرائیل به عنوان یک دولت یهودی در کنار همزیستی با دولت فلسطینی معتبر و دموکراتیک است».

 

به نوشته جروزالم‌پست، رایزنی تلفنی وزیر خارجه آمریکا و دیپلمات ارشد رژیم صهیونیستی دو روز قبل از سخنرانی بلینکن در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل انجام گرفته، که انتظار می‌رود در آن واشنگتن به حمایت از تل‌آویو و انتقاد از قطعنامه‌های ضد صهیونیستی در این شورا بپردازد.

 

بر اساس این گزارش، وزرای خارجه آمریکا و رژیم صهیونیستی همچنین درباره «چالش‌های امنیتی منطقه و اهمیت تداوم همکاری جهت حل این مشکلات» صحبت کردند.

 

پیشتر جنبش جهاد اسلامی فلسطین در بیانیه‌ای گفته بود که آنچه در نامه تشکیلات خودگردان به دولت آمریکا درباره تعهد همه گروه‌های فلسطینی به تشکیل کشور فلسطین در مرزهای ۱۹۶۷ به پایتختی قدس شرقی آمده است، محکوم و تاکید می‌کند که جهاد اسلامی از ذره‌ای از خاک فلسطین انصراف نمی‌دهد./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار