اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

توضیحات وزیر راه و شهرسازی درباره نحوه اجرای پروتکل‌های وزارت بهداشت در تعطیلات نوروز

وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد که هر موضعی که از سوی وزارت بهداشت به عنوان پروتکل اعلام شود را اجرا می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 24
کد خبر: ۷۸۶۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در حاشیه جلسه هیئت دولت در گفت: وظیفه ما است که برای نوروز ناوگان و زیر ساخت هایمان مهیا باشد؛ وظیفه ما امادگی در این حوزه است، اما طبق ستاد کلی کرونا عمل می‌کنیم. هرچیزی که به عنوان پرتکل به ما بدهند همان را اجرا می‌کنیم.

 

وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: کسی که تست مثبت کرونا داشته باشد را در هیچ جا پذیرش نمی‌کنند، هیچ کسی حق نداد پروتکل‌ها را نقض کند. وزارت بهداشت در تمام مرز‌ها و پایانه‌های حملی و نقلی حضور دارد.

 

وی توضیحاتی در رابطه با محدودیت ظرفیت حمل و نقل عمومی کشور ارائه کرد و گفت: برنامه ما این است که برای هواپیما، قطار و اتوبوس با توجه به محدودیت‌های ایجاد شده مردم دچار کمبود صندلی نشوند.

 

اسلامی در رابطه با مسکن‌های تخریبی و تعمیری به جا مانده از زلزله سی سخت نیز اظهار کرد: کل خانه‌های تخریبی کم‌تر از ۷۰۰ دستگاه هستند. ۳۰۰۰ دستگاه هم منزل تعمیری است. ما به مردم در هنگام بروز حوادثی مانند زلزله می‌گوییم بیایند و همه وسایلی که می‌خواهند را جمع کنند و بعد آوار برداری را شروع می‌کنیم.

 

وی افزود: این آوار برداری از دیروز شروع شد و پرداخت بیست میلیون برای اسکان اضطراری هم شروع شده است. نکته مهم زمان بندی است که رئیس جمهور بر آن تاکید دارند. تعدادی از مسکن‌های تعمیری خیلی زود تا شب عید تحویل داده می‌شود. اما زمان تحویل منازل تخریبی به خود مالک و مشارکت کننده هم ربط دارد. فرایند اخذ وام و پروانه ساخت یک جا صورت می‌گیرد.

 

وزیر راه و شهرسازی در ارتباط با آخرین گزارش‌های اعلام شده از سوی وزارت راه و شهرسازی درباره سقوط هواپیمای اوکراینی اظهار کرد: گزارش‌های مربوطه در رابطه با بازخوانی هواپیمای اوکراینی را برای امریکا و فرانسه و کانادا و اوکراین ارسال کرده ایم.

 

وی در ادامه با بیان اینکه پروژه‌هایی که در مسکن مهر داشتیم را ادامه داده‌ایم، افزود: تا کنون ۳۳هزار واحد در مسکن مهر را ارائه دادیم و ۳۹ هزارتا باقی مانده تا با تحویلش پرونده مسکن مهر بسته شود. عمده این مسکن‌ها در رابطه با پرونده‌هایی است که عمدتا به دعوای تعاونی‌ها بر می‌گردد؛ در حال رفع مشکلات آن‌ها هستیم.
منبع: خبرگزاری ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار