لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

لاوروف خواستار حل مسالمت‌آمیز اختلافات داخلی ارمنستان شد

وزیر امور خارجه روسیه در تماس تلفنی با همتای ارمنی خود، درخصوص حل‌وفصل اختلافات داخلی ارمنستان به صورت مسالمت‌آمیز ابراز امیدواری کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 25
کد خبر: ۷۸۸۰۲

به گزارش راهبرد معاصر «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه روز پنجشنبه در تماس تلفنی با همتای ارمنی خود، تحولات اخیر ایروان را به بحث گذاشت.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، لاوروف در تماس تلفنی با «آرا آیوازیان» وزیر امور خارجه ارمنستان درخصوص حل‌وفصل مسالمت‌آمیز اختلافات داخلی این کشور ابراز امیدواری کرد.

وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه‌ای در این زمینه نوشت: «طرف روسی تأکید کرد که ما اوضاع موجود را مسئله داخلی ارمنستان می‌دانیم و امیدواریم که به‌طور مسالمت‌آمیز حل‌وفصل شود».

در این بیانیه آمده است آیوازیان در این تماس تلفنی، لاوروف را از آخرین تحولات ارمنستان مطلع کرد.

امروز (پنجشنبه) «اونیک گاسپاریان» رئیس ستادکل ارتش ارمنستان به برکناری معاونش اعتراض و به همراه معاونان خود در بیانیه‌ای استعفای نخست‌وزیر و کابینه دولت را خواستار شد.

«نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان در واکنش به این بیانیه، آن را اقدامی برای کودتا توصیف کرد و از هوادارانش خواست تجمع برگزار کنند.

پاشینیان با حضور در جمع هوادارانش گفت، قصد ندارد ارمنستان را ترک کند و اوضاع کشور قابل مدیریت است.

با این حال مخالفان دولت ارمنستان ضمن حمایت از بیانیه ستادکل ارتش این کشور، آن را آخرین فرصت برای استعفای پاشینیان دانستند.

اندکی پس از حضور هواداران پاشینیان در خیابان‌های ایروان، حامیان حزب مخالف دولت نیز به وارد خیابان‌های این شهر شدند که به درگیری میان دو گروه منجر شد.

علاوه بر لاوروف، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی دولت روسیه نیز اعلام کرد مسکو با نگرانی در حال پایش اوضاع ارمنستان است.

از سوی دیگر «مولود چاوش اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه، «تلاش برای کودتا» در ارمنستان را محکوم کرد.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار