چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

ممنوعیت سفر به مشهد در ایام تعطیلات نوروز

قلیان گفت:در ایام تعطیلات نوروز مسافرت در شهرهای زرد مسافر پذیر از جمله مشهد ممنوع است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 26
کد خبر: ۷۸۹۱۱

به گزارش راهبرد معاصر در ایام تعطیلات نوروز مسافرت در شهرهای زرد مسافر پذیر از جمله مشهد ممنوع است.

مهدی قلیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اکنون ۱۲ شهرستان خراسان رضوی که بیشتر آنان پرجمعیت هستند در وضع زرد و ۲۱ شهرستان  در وضع آبی به لحاظ ابتلا به کرونا قرار دارند.

او افزود: بر اساس رنگ بندی نرم افزار ماسک هم اکنون شهرستان‌های مشهد، کلات، قوچان، کاشمر، گناباد، سبزوار، تربت‌حیدریه، طرقبه و شاندیز، خلیل آباد، کوهسرخ، خواف و بردسکن در وضع زرد هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: نکته مهم این است که وضع مشهد و خراسان رضوی شکننده است و با توجه به مشاهده نوع انگلیسی و شناسایی ۶نفر مبتلا به این ویروس در مشهد خطر شیوع و گسترش آن در استان وجود دارد.

قلیان تعداد بستری شدگان روزانه کرونا در خراسان رضوی را ۱۳۳نفر اعلام  و بیان کرد: میانگین تعداد کل بستری شدگان در بیمارستان‌های این استان ۴۸۲نفر و تعداد کل بستری‌شدگان در بخش‌های مراقبت‌های ویژه استان ۱۶۰نفر است.

او تصریح کرد: میانگین فوت شدگان ناشی از کرونا در خراسان رضوی همچنان تک رقمی است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهدتاکید کرد: هم اکنون سامانه‌های صدور بلیت هواپیما، قطار و اتوبوسرانی در کشور به نرم افزار ماسک متصل هستند و از صدور بلیت برای افرادی که در مراکز درمانی خصوصی و یا دولتی آزمایش کرونای آن‌ها مثبت شده است ممانعت می‌شود.

همچنین رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا هم گفته است: برای سفر نوروزی بلیط رزرو نکنید اگر همین روند پیش رود، موج چهارم در فروردین رخ می‌دهد.

او افزود: اگر دستور‌های بهداشتی در ۲هفته باقی‌مانده سال به خوبی رعایت شود آن وقت شاید بتوان اجازه داد سفر‌های نوع یک و دو انجام شود، اما اگر موفق به رعایت آن نشویم دیگر سفر‌ها امکان پذیر نیست.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار