پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

ممنوعیت سفر به مشهد در ایام تعطیلات نوروز

قلیان گفت:در ایام تعطیلات نوروز مسافرت در شهرهای زرد مسافر پذیر از جمله مشهد ممنوع است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 26
کد خبر: ۷۸۹۱۱

به گزارش راهبرد معاصر در ایام تعطیلات نوروز مسافرت در شهرهای زرد مسافر پذیر از جمله مشهد ممنوع است.

مهدی قلیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اکنون ۱۲ شهرستان خراسان رضوی که بیشتر آنان پرجمعیت هستند در وضع زرد و ۲۱ شهرستان  در وضع آبی به لحاظ ابتلا به کرونا قرار دارند.

او افزود: بر اساس رنگ بندی نرم افزار ماسک هم اکنون شهرستان‌های مشهد، کلات، قوچان، کاشمر، گناباد، سبزوار، تربت‌حیدریه، طرقبه و شاندیز، خلیل آباد، کوهسرخ، خواف و بردسکن در وضع زرد هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: نکته مهم این است که وضع مشهد و خراسان رضوی شکننده است و با توجه به مشاهده نوع انگلیسی و شناسایی ۶نفر مبتلا به این ویروس در مشهد خطر شیوع و گسترش آن در استان وجود دارد.

قلیان تعداد بستری شدگان روزانه کرونا در خراسان رضوی را ۱۳۳نفر اعلام  و بیان کرد: میانگین تعداد کل بستری شدگان در بیمارستان‌های این استان ۴۸۲نفر و تعداد کل بستری‌شدگان در بخش‌های مراقبت‌های ویژه استان ۱۶۰نفر است.

او تصریح کرد: میانگین فوت شدگان ناشی از کرونا در خراسان رضوی همچنان تک رقمی است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهدتاکید کرد: هم اکنون سامانه‌های صدور بلیت هواپیما، قطار و اتوبوسرانی در کشور به نرم افزار ماسک متصل هستند و از صدور بلیت برای افرادی که در مراکز درمانی خصوصی و یا دولتی آزمایش کرونای آن‌ها مثبت شده است ممانعت می‌شود.

همچنین رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا هم گفته است: برای سفر نوروزی بلیط رزرو نکنید اگر همین روند پیش رود، موج چهارم در فروردین رخ می‌دهد.

او افزود: اگر دستور‌های بهداشتی در ۲هفته باقی‌مانده سال به خوبی رعایت شود آن وقت شاید بتوان اجازه داد سفر‌های نوع یک و دو انجام شود، اما اگر موفق به رعایت آن نشویم دیگر سفر‌ها امکان پذیر نیست.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار