وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است

بایدن: حمله به سوریه حاوی پیامی برای ایران بود

بایدن: حمله به سوریه حاوی پیامی برای ایران بود رئیس جمهور جدید آمریکا مدعی شد که هدف از حمله شامگاه پنجشنبه جنگنده های این کشور به شرق سوریه، انتقال پیامی به ایران بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۰ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 27
کد خبر: ۷۸۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، جو بایدن رئیس جمهور جدید آمریکا مدعی است که حملات شامگاه پنجشنبه جنگنده‌های آمریکایی علیه مواضعی در سوریه، حاوی پیامی برای ایران بوده است مبنی بر اینکه: نمی‌توانید بدون مجازات عمل کنید؛ پس مراقب باشید.



ادعا می‌شود که آمریکایی‌ها این حملات را که علیه مواضع مقاومت در منطقه بوکمال در شرق سوریه انجام شد؛ به تلافی حملات هفته گذشته به پایگاه نظامیان آمریکایی در شهر اربیل اقلیم کردستان عراق انجام داده‌اند.



به گزارش مهر، در حالی که گفته می‌شود طی حمله جنگنده‌های آمریکایی به شرق سوریه، ۹ تاسیسات متعلق به مقاومت ویران شده است؛ مایک پمپئو وزیر خارجه سابق آمریکا، اهمیت این اقدام را زیر سوال برد و با لحنی تمسخرآمیز خطاب به دولت جدید واشنگتن گفت: امیدوارم (جایی را هم زده باشید و) فقط بیابان را بمباران نکرده باشید. اگر دنبال چیزی که واقعاً آمریکا را تهدید می‌کند، نرفته باشید؛ کارتان بیهوده است.



رجز خوانی بایدن در حالی است که ایران اقدام دولت جدید آمریکا را تجاوز آشکار به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه و نقض قوانین حقوق بین الملل خواند که منجر به تشدید درگیری‌های نظامی و بی ثباتی بیشتر منطقه خواهد شد.



چین و روسیه نیز خواستار احترام به حفظ تمامیت ارضی سوریه شده‌اند.



این در حالی است که بسیاری بر این باورند که اقدام بایدن مبنی بر هدف قرار دادن نیروهای طرفدار ایران، با هدف تطمیع افکار داخلی آمریکا به ویژه جمهوریخواهان انجام شده تا به آنها بگوید اگرچه مایل به بازگشت به برجام است؛ اما در برابر نقش منطقه‌ای ایران نیز سکوت نخواهد کرد.



البته، بایدن به رغم همه ادعاها هنوز هیچ گام عملی برای جبران اشتباه دولت قبلی واشنگتن مبنی بر خروج از برجام برنداشته و با لحنی حق به جانب خواستار آن است که پیش از هر چیز، ایران اجرای تعهداتی را که در مواجهه با بدعهدی طرفین غربی برجام به حال تعلیق درآورده؛ از سر بگیرد!/ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار