حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

بایدن: حمله به سوریه حاوی پیامی برای ایران بود

رئیس جمهور جدید آمریکا مدعی شد که هدف از حمله شامگاه پنجشنبه جنگنده های این کشور به شرق سوریه، انتقال پیامی به ایران بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۰ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 27
کد خبر: ۷۸۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، جو بایدن رئیس جمهور جدید آمریکا مدعی است که حملات شامگاه پنجشنبه جنگنده‌های آمریکایی علیه مواضعی در سوریه، حاوی پیامی برای ایران بوده است مبنی بر اینکه: نمی‌توانید بدون مجازات عمل کنید؛ پس مراقب باشید.



ادعا می‌شود که آمریکایی‌ها این حملات را که علیه مواضع مقاومت در منطقه بوکمال در شرق سوریه انجام شد؛ به تلافی حملات هفته گذشته به پایگاه نظامیان آمریکایی در شهر اربیل اقلیم کردستان عراق انجام داده‌اند.



به گزارش مهر، در حالی که گفته می‌شود طی حمله جنگنده‌های آمریکایی به شرق سوریه، ۹ تاسیسات متعلق به مقاومت ویران شده است؛ مایک پمپئو وزیر خارجه سابق آمریکا، اهمیت این اقدام را زیر سوال برد و با لحنی تمسخرآمیز خطاب به دولت جدید واشنگتن گفت: امیدوارم (جایی را هم زده باشید و) فقط بیابان را بمباران نکرده باشید. اگر دنبال چیزی که واقعاً آمریکا را تهدید می‌کند، نرفته باشید؛ کارتان بیهوده است.



رجز خوانی بایدن در حالی است که ایران اقدام دولت جدید آمریکا را تجاوز آشکار به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه و نقض قوانین حقوق بین الملل خواند که منجر به تشدید درگیری‌های نظامی و بی ثباتی بیشتر منطقه خواهد شد.



چین و روسیه نیز خواستار احترام به حفظ تمامیت ارضی سوریه شده‌اند.



این در حالی است که بسیاری بر این باورند که اقدام بایدن مبنی بر هدف قرار دادن نیروهای طرفدار ایران، با هدف تطمیع افکار داخلی آمریکا به ویژه جمهوریخواهان انجام شده تا به آنها بگوید اگرچه مایل به بازگشت به برجام است؛ اما در برابر نقش منطقه‌ای ایران نیز سکوت نخواهد کرد.



البته، بایدن به رغم همه ادعاها هنوز هیچ گام عملی برای جبران اشتباه دولت قبلی واشنگتن مبنی بر خروج از برجام برنداشته و با لحنی حق به جانب خواستار آن است که پیش از هر چیز، ایران اجرای تعهداتی را که در مواجهه با بدعهدی طرفین غربی برجام به حال تعلیق درآورده؛ از سر بگیرد!/ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار