چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی اعلام برنامه رسمی آزمون‌های نهایی تیر و مرداد ۱۴۰۵

اعلام نحوه انجام سفر‌های نوروزی ۱۴۰۰+ جزئیات

اعلام نحوه انجام سفر‌های نوروزی ۱۴۰۰+ جزئیات معاون گردشگری کشور با بیان اینکه اگر مردم سفری را رزرو کنند و امکان انجام سفر در نوروز فراهم نشود امکان استفاده از این رزرواسیون تا ۳ ماه با همان تعرفه وجود دارد، جزئیات نحوه انجام سفر‌های نوروزی ۱۴۰۰ را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۶ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 01
کد خبر: ۷۹۲۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، ولی تیموری، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در مورد شرایط سفر در نوروز ۱۴۰۰ اظهار کرد: در تمام بخش‌ها یک نگرانی اساسی وجود دارد و این نگرانی به عملکرد افرادی باز می‌گردد که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند بنابراین نمیتوان با رفتار این افراد مانع از فرآیند سفر شد و در راستای سفر ایمن برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفت.

 

وی افزود: در راستای این نوع سفر ما در جلسه ۵۵ ستاد کرونا طرحی را ارائه کردیم که به تصویب رسید؛ برای انجام سفر ما دو مسیر ایمن و سبز را پیشنهاد دادیم. روش اول این بود که اگر سفر‌ها در قالب شرکت‌ها و تور‌های دارای مجوز از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صورت بگیرد، چون این نوع سفر به صورت کامل تحت کنترل و رصد ما است، می‌تواند به عنوان فرآیند سفر ایمن معرفی شود.

 

تیموری تصریح کرد: نوع دوم سفر‌ها در قالب تور صورت نمی‌گیرد و با توجه به اینکه در این سفر‌ها احتمال اسکان در نقاط ناایمن وجود دارد، پیشنهاد دیگری ارائه کردیم؛ در نوع دوم سامانه‌های پیش‌بینی شده است که افراد تنها در مراکز اقامتی دارای مجوز سکنی داشته باشند و در صورت اسکان در مراکز اقامتی دارای مجوز اشکالی برای آن وجود ندارد.

 

معاون گردشگری کشور در مورد نگرانی‌های موجود نسبت به رزرواسیون بلیط‌ها و مراکز اقامتی نیز بیان کرد: تمام برنامه‌ریزی‌ها برای استان‌ها و شهر‌هایی هستند که زرد و آبی باشند و در صورتی که امکان سفر در نوروز برقرار نشود امکان استفاده از رزرو‌ها تا سه ماه آینده وجود خواهد داشت بنابراین اگر شرایط تغییر کرد همکاران ما این آمادگی را دارند تا اگر سفری رزرو شد و در شرایط نوروز امکان استفاده فراهم نشد امکان سفر تا سه ماه با همان تعرفه و شرایط برای استفاده‌کنندگان باقی می‌ماند.

 

تیموری در مورد انجام سفر خارج از دو رویه ذکر شده توضیح داد: متصدی ایجاد ایمنی در دو نوع سفر ذکر شده وزارت میراث فرهنگی و گردشگری است؛ اگر افراد بخواهند به خانه اقوام سفر کنند و یا در مراکز دیگری سکنی گزینند دیگر مسئولیت آن‌ها با ما نیست و مسئولیت آن‌ها با وزارت کشور و نیروی انتظامی است.

 

وی یادآور شد: ما در طرح پیشنهادی به ستاد کرونا سفر‌ها را به ۴ گروه تقسیم کردیم که دو مسیر ایمن را ارائه کردیم، اما در روش سوم سفر، مسئولیت با نیروی انتظامی و وزارت کشور است؛ این گروه به دیدار اقوام و آشنایان می‌روند، اما گروه چهارم، افرادی هستند که هیچگونه برنامه‌ریزی برایشان مترتب نیست و همه مخالف این نوع سفر‌ها هستند؛ این سفر‌ها شامل اقامت در چادر، مدارس و سایر اقامتگاه‌های غیرمجاز است؛ هم ما و هم قرارگاه عملیاتی کرونا وظیفه نظارت و بازرسی از این نوع سفر‌ها را بر عهده دارند.
منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار