ساعت آزادی اسرای اسرائیلی مشخص شد غزه: پیکر ۱۰هزار شهید زیر آوار‌ها مدفون است انهدام هسته‌های حزب بعث عراق در ۱۴ استان مقام آمریکایی از احتمال دیدار ترامپ و شی خبر داد شهادت یک خبرنگار فلسطینی توسط گروهک‌های تبهکار در غزه اعتراض رسمی ایران به عمان در ماجرای آب معدنی‌های آلوده وارداتی درگیری‌های مسلحانه در غزه / شهادت پسر یکی از رهبران حماس و تعدادی از نیرو‌های امنیتی ایران به دعوت آمریکا از پزشکیان برای شرکت در اجلاس شرم الشیخ پاسخ منفی داد انصارالله خطاب به اسرائیل: انگشت ما همچنان بر روی ماشه است دفتر نتانیاهو: اسرائیل در اجلاس شرم الشیخ شرکت نمی‌کند طالبان: برای گفت‌و‌گو با پاکستان آماده‌ایم استقرار سامانه پدافند هوایی روسیه برای تامین امنیت اجلاس شرم الشیخ در ساحل دریای سرخ حماس در غزه عفو عمومی اعلام کرد؛ فرصت یک هفته‌ای به فریب خوردگان اسرائیل اسرائیل: آزادی اسرا ساعات اولیه صبح فردا آغاز می‌شود بیانیه وزارت دفاع افغانستان در مورد درگیری‌های مرزی با پاکستان

اتحادیه اروپا: اجرای کامل برجام به زمان بیشتری نیاز دارد

همزمان با نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، اتحادیه اروپا طی بیانیه‌ای اعلام کرد دستیابی کامل به اجرای برجام نیاز به زمان بیشتری دارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۱ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 01
کد خبر: ۷۹۲۶۲

به گزارش راهبرد معاصر اتحادیه اروپا در این بیانیه آورده است: بحث و گفتگو با طرف های برجام و آمریکا همچنان ادامه دارد.

این اتحادیه تاکید کرده که برای دستیابی به اجرای کامل توافق هسته‌ای به زمان بیشتری برای کارهای دیپلماتیک نیاز داریم.

بیانیه اتحادیه اروپا درباره برجام همزمان با نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی صادر شده است.

رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در نشست امروز  اظهار داشت: طبق تفاهم به دست آمده آژانس  می تواند راستی آزمایی و نظارت بر تعهدات اتمی ایران ذیل برجام را  ادامه دهد اگر این تعهدات از طرف ایران از سرگرفته شود.

مدیرکل آژانس  افزود: توقف یا محدود کردن فعالیت‌های نظارتی آژانس در حال حاضر، بر توانمندی آژانس جهت گردآوری گزارش درباره تعهدات اتمی ایران پیامدهای جدی در پی دارد.

جمهوری اسلامی ایران از بامداد سه‌شنبه 5 اسفندماه مطابق مصوبه مجلس شورای اسلامی اجرای پروتکل الحاقی را متوقف کرده است، این اقدام هسته‌ای ایران وفق بندهای 26 و 36 برجام و در پاسخ به کوتاهی‌های مکرر و مداوم طرف‌های اروپایی برجام در عمل به تعهدات خود انجام شده است.

مقامات ایرانی در سطوح مختلف بارها به طرف‌های اروپایی برجام هشدار داده‌اند که در صورت عمل نکردن به تعهداتشان، روند تعدیل تعهدات هسته‌ای ایران همچنان ادامه خواهد یافت.

ایران از اردیبهشت‌ماه 1398 (یک سال پس از خروج آمریکا از برجام) در واکنش به کوتاهی طرف‌های اروپایی برجام طی چند مرحله اقدام به کاهش تعهدات هسته‌ای خود کرده است.

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار