عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا

جلیقه‌زردهای فرانسه پررنگ‌تر به میدان آمدند

معترضان فرانسوی موسوم به جلیقه‌زردها دو روز پس از رد قانون «ضدخرابکاری» از سوی شورای قانون اساسی فرانسه محکم‌تر به میدان آمدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۴ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 07
کد خبر: ۷۹۳۶
به گزارش  راهبرد معاصر ، معترضان فرانسوی موسوم به جلیقه‌زردها دو روز پس از رد قانون «ضدخرابکاری» از سوی شورای قانون اساسی فرانسه، با حضور پررنگ‌تر نسبت به هفته گذشته در بیست و یکمین شنبه متوالی، تجمع اعتراض خود را در شهرهای مختلف فرانسه برگزار کردند.

به گزارش یورو نیوز، مطابق اعلام وزارت کشور فرانسه در مجموع 6 هزار و 300 معترض جلیقه زرد روز شنبه در سراسر فرانسه به خیابان آمدند. از این میزان 3 هزار و 100 نفر در خیابان‌های پاریس دست به اعتراض زدند. این در حالی است که هفته گذشته تعداد آنها در پاریس یکهزار و 800 نفر و در کل فرانسه 5 هزار و 600 نفر گزارش شده بود.

جلیقه زردها با حضور در خیابان‌های پاریس، لیون، دیژون، نیس، نانت، مونت‌پلیه، بوردو، تولوز و سنت‌اتین ضمن تاکید بر ادامه اعتراض‌های سراسری خود شعارهای علیه امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه سر دادند.

پارلمان فرانسه اخیرا لایحه «ضدخرابکاری» دولت فرانسه را که با هدف تشدید برخورد با اقدام‌های مخرب معترضان تدوین شده بود، تصویب کرد ولی این قانون روز پنجشنبه از سوی شورای قانون اساسی فرانسه رد شد.

جلیقه زردها معتقدند ارائه این لایحه از سوی دولت آقای ماکرون نشان دهنده روحیه دیکتاتوری اوست و خواهان استعفای او هستند.

 افزایش خشونت جلیقه زردها طی هفته‌های اخیر که به تخریب اموال عمومی و مغازه‌ها و از جمله 760 شعبه بانک منجر شده، انتقادهای عمومی از این جنبش را افزایش داده است.

دولت فرانسه از دو هفته پیش راهپیمایی جلیقه زردها را در برخی مناطق این کشور از جمله در خیابان مشهور شانزه لیزه ممنوع کرد و جریمه نقض‌کنندگان این ممنوعیت را از 38 یورو به 135 یورو افزایش داد.

جنبش اعتراضی جلیقه زردهای فرانسه از 17 ماه نوامبر گذشته و در اعتراض به تصمیم دولت مبنی بر افزایش قیمت سوخت و کاهش مالیات ثروتمندان آغاز شد ولی به مرور مطالبات آنها رو به افزایش گذاشت.
ارسال نظر