پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد

نگرانی کاخ سفید از تعدد حملات یمنی‌ها به عربستان

سخنگوی کاخ سفید از آنچه به گفته وی «تعدد حملات حوثی‌ها» به عربستان است ابراز نگرانی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 08
کد خبر: ۸۰۱۲۴

به گزارش راهبرد معاصر مقام‌های دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه دوشنبه از آنچه به ادعای آنها حملات جنبش انصارالله یمن به عربستان سعودی است ابراز نگرانی کردند.

«جنیفرساکی»، سخنگوی کاخ سفید در یک کنفرانس خبری شامگاه دوشنبه گفت: «ما همچنان از تعدد حملات حوثی‌ها به عربستان سعودی نگرانیم. حملات تنش‌زا مانند اینها اقدامات گروهی که درباره صلح جدی است نیستند.»

او در ادامه درباره عربستان سعودی گفت: «می‌دانیم که آنها با تهدیدهای امنیتی راستین از یمن و دیگران در منطقه مواجه هستند. به دنبال راه‌هایی جهت افزایش حمایت‌هایمان از توانایی عربستان سعودی برای دفاع از خودش در برابر حملات خواهیم بود.»

ساعاتی قبل‌تر سفارت امریکا در ریاض اعلام کرده بود واشنگتن به دفاع از عربستان سعودی متعهد است. در بیانیه این سفارتخانه آمده است: «ایالات متحده در کنار عربستان سعودی و مردمش می‌ایستد. به دفاع از عربستان سعودی و امنیت آن تعهد راسخ داریم.»

این ادعاها در حالی علیه ارتش و کمیته‌های مردمی یمن مطرح شده است که سخنگوی نیروهای مسلح یمن تأکید کرده است تمام حملات علیه مواضع نظامی ائتلاف سعودی بوده و تا زمان ادامه محاصره و تجاوزها علیه این کشور، حملات ارتش یمن علیه عربستان سعودی ادامه خواهد داشت.

ائتلافی به رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است.

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است. مسئولان نزدیک به جنبش انصارالله می‌گویند از زمان آغاز این حملات بیش از ۳۶ هزار غیرنظامی یمنی شهید و زخمی شده‎اند.

کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند. ۲۲ میلیون نفر که ۷۵ درصد جمعیت یمن را تشکیل می‌دهند نیازمند نوعی کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، ۸.۴ میلیون نفر نمی‌دانند وعده غذایی بعدی‌شان از کجا تأمین خواهد شد.

thvs

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار