شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران بالا گرفتن تنش‌ها بین نتانیاهو و بن گویر در آستانه انتخابات

خطیب زاده:نیازی به مذاکره برای بازگشت آمریکا به برجام وجود ندارد

خطیب زاده:نیازی به مذاکره برای بازگشت آمریکا به برجام وجود ندارد سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت که نیازی به مذاکره برای بازگشت آمریکا به توافق هسته‌ای وجود ندارد و این آمریکا بود که به طور یکجانبه از این توافق خارج شد.
تاریخ انتشار: ۰۱:۰۲ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 04
کد خبر: ۷۹۵۶۰

به گزارش راهبرد معاصر «سعید خطیب زاده» سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت‌و‌گو با شبکه الجزیره در خصوص مسائل مختلف از جمله توافق هسته‌ای و امور منطقه‌ای به اظهار نظر پرداخت.

خطیب زاده در ابتدا به موضوع توافق هسته‌ای پرداخت و گفت که به شرط التزام واشنگتن و کشورهای اروپایی به مفاد توافق هسته‌ای ایران نیز اقدامات جبرانی خود را به عقب برخواهد گرداند و نیازی به مذاکره جهت بازگشت آمریکا به توافق هسته‌ای نیست.

او تأکید کرد که مسیر دیپلماتیک بهترین راه برای حل مسأله هسته‌ای است و ایران به نحو مناسب به هر ابتکار عملی پاسخ خواهد داد و این آمریکا است که ابتدا باید به توافق هسته‌ای بازگردد و پس از آن می‌توان پشت میز مذاکره نشست.

سخنگوی وزارت خارجه ایران با بیان اینکه هیچ تغییری در سیاست ایالات متحده آمریکا رخ نداده است، گفت که این آمریکا بود که بدون مذاکره با هیچ کشوری و به طور یکجانبه توافق هسته‌ای را نقض کرده و از آن خارج شد.

خطیب زاده در ادامه به مسائل منطقه‌ای پرداخت و در ابتدا به حملات راکتی در عراق اشاره کرد و گفت که این حملات مشکوک است و برخی نشانه‌ها از دست داشتن رژیم صهیونیستی حکایت دارد.

او سپس به جنگ یمن اشاره کرد و گفت که ایران امیدوار است دولت سعودی محاصره یمن و جنگ علیه این کشور را پایان دهد و همه کشورها از جمله عربستان سعودی باید برای پایان درد و رنج‌های مردم یمن همکاری کنند و زمانی که ریاض دست از محاصره این کشور بردارد، جنگ نیز پایان خواهد یافت.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ایران، ریشه مشکلات در یمن را تجاوز نظامی دولت سعودی و هم‌پیمانانش ذکر کرد و گفت که تهران خواستار گفت‌و‌گوهای واقعی منطقه‌ای است و عربستان سعودی نباید این موضوع را یک تهدید قلمداد کند.

خطیب زاده همچنین گفت که دولت سعودی می‌تواند طرح خود را برای پایان جنگ یمن ارائه دهد و ایران نیز با جهت‌گیری مثبتی با آن برخورد خواهد کرد.

او سپس رابطه ایران با کشورهای عمان، قطر و کویت را برجسته خواند و گفت که تهران روابط اقتصادی خوبی با امارات متحده عربی دارد.

فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار