بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

اولیانوف در واکنش به تصمیم اروپا: عقل سلیم غالب شد/ اکنون فضا برای دیپلماسی وجود دارد

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در واکنش به تصمیم تروئیکای اروپا در عقب نشستن از طرح خود برای تصویب قطعنامه در انتقاد از ایران در شورای حکام، اظهار داشت عقل سلیم غالب شد و اکنون فضا برای دیپلماسی وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۵ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 04
کد خبر: ۷۹۶۱۵

به گزارش راهبرد معاصر «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی، مستقر در «وین» امروز (پنجشنبه) در پیامی که در صفحه توییتر خود منتشر کرد، به توصیف فضای نشست شورای حکام درباره ایران پرداخت. 

اولیانوف نوشت: بحث درباره موضوع ایران همه روز در شورای حکام ادامه خواهد یافت. لحن سازنده‌تر از چیزی است که اخیراً انتظار می‌رفت. همچنان، خطی که روسیه در خصوص خودداری از تشدید (شرایط) و اتکا به دیپلماسی دنبال می‌کند، (بر فضا) غلبه دارد.  

او در توییت دیگری در واکنش به تصمیم تروئیکای اروپا در عقب نشستن از طرح خود برای تصویب قطعنامه در انتقاد از ایران در شورای حکام نوشت: انگلیس، آلمان و فرانسه رسماً در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کردند پیش‌نویس قطعنامه خود درباره ایران را به رای نمی‌گذراند. عقل سلیم غالب شد. این قطعنامه می‌توانست به تشدیدِ از کنترل خارج شده تبدیل شود. اکنون فضا برای دیپلماسی وجود دارد.

وی پیشتر تصمیم تروئیکای اروپا (آلمان، فرانسه، انگلیس) برای ارائه قطعنامه‌ای انتقادی علیه ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را «احمقانه» توصیف کرده بود.

روز دوشنبه هفته جاری، خبرگزاری رویترز گزارش کرد که انگلیس، فرانسه و آلمان علیرغم هشدارهای ایران و روسیه، در حال تلاش برای پیش بردن طرح آمریکا برای ارائه قطعنامه از سوی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در انتقاد از ایران به دلیل کاهش همکاری‌ها هستند.

امروز این خبرگزاری به نقل از منابع دیپلماتیک گزارش داد انگلیس، فرانسه و آلمان از طرح خود تحت حمایت آمریکا در خصوص تصویب قطعنامه در انتقاد از ایران به دلیل کاهش همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در شورای حکام عقب نشسته‌اند.

نماینده ایران در سازمان های بین‌المللی هم ضمن تایید این خبر، گفت: بر اثر تلاش‌های گسترده دیپلماتیک، فرآیند صدور قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام متوقف شد.

غریب‌آبادی ضمن انتقاد از اقدامات با انگیزه‌های سیاسی و سوءاستفاده از آژانس برای مقاصد چانه‌زنی، از هوشیاری و تدابیر اعضای آژانس به‌ویژه شورای حکام و مدیرکل، در تلاش‌های خود برای جلوگیری از ایجاد تنش‌های غیر ضروری و حفظ فرصت‌های موجود برای دیپلماسی استقبال کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران هم در واکنش به منتفی شدن صدور قطعنامه علیه ایران در شورای حکام آژانس، ابراز امیدواری کرد که طرف های مشارکت کننده در برجام بتوانند با استفاده از این فرصت و با همکاری جدی، اجرای کامل برجام از سوی همه را تضمین کنند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار