سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم
دیپلمات روس:

سریعتر نشستی درباره بازگشت آمریکا به برجام برگزار شود

سریعتر نشستی درباره بازگشت آمریکا به برجام برگزار شود نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اتریش در مصاحبه‌ای خواستار برگزاری هرچه سریعتر نشستی درباره بازگشت آمریکا به برجام شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۴ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 05
کد خبر: ۷۹۷۴۸

به گزارش راهبرد معاصر «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اتریش شامگاه جمعه گفت که مسکو خواستار برگزاری هر چه سریعتر نشستی برای بازگشت آمریکا به برنامه جامع اقدام مشترک و بازگشت ایران به تعهداتش تحت برجام شد.

وی که با «روسیه 24» مصاحبه می‌کرد، گفت: «واضح است که این نشست باید هر چه سریعتر آغاز شود.»

اولیانوف اضافه کرد:‌«ما از حوادثی که در جریان نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روی داد عبور کردیم. ما باید به کار خود بپردازیم.»

روز پنجشنبه ۱۴ اسفند ماه خبرگزاری انگلیسی رویترز به نقل از منابع دیپلماتیک گزارش داد انگلیس، فرانسه و آلمان از طرح خود تحت حمایت آمریکا برای تصویب قطعنامه در انتقاد از ایران در شورای حکام آژانس عقب نشسته‌اند. (جزئیات بیشتر)

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اتریش در ادامه این مصاحبه گفت: «احتمالا ما نیازمند دیدار غیررسمی با مشارکت کنندگان در توافق هسته‌ای و آمریکا در راستای آغاز گفت‌وگو هستیم. در اصل، این کاملا امکان پذیر است اما از آنجایی که موضوع به خصوص برای ایران بسیار حساس است باید برخی از جزئیات شفاف شود.»

دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در اردیبهشت سال 1397 به صورت یکجانبه و بر خلاف قوانین بین‌المللی از توافق هسته‌ای که مورد تایید سازمان ملل بود خارج شد.

ترامپ درصدد بود با در پیش گرفتن سیاست فشار حداکثری،‌ ایران را مجبور کند که به میز مذاکره آمده و توافقی که مورد نظر تیم دولت ترامپ بود حاصل شود.

دولت ترامپ در حالی روز 20 ژانویه (1 بهمن) به کار خود پایان داد که به هدف خود در قبال ایران دست نیافت و با وجود بدعهدی تروئیکای اروپا، ایران با در پیش گرفتن صبر راهبردی، همچنان توافق برجام را حفظ کرد.

دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا پس از ورود به کاخ سفید اعلام کرد که تنها زمانی به توافق هسته‌ای با ایران باز خواهد گشت که نخست ایران کاهش تعهدات خود را متوقف کرده و کاملا به تعهداتش پایبند شود.

مقام‌های جمهوری اسلامی در واکنش به این درخواست واشنگتن تاکید کرده‌اند که آمریکا نخست از برجام خارج شده و تنها پس از پایبندی کامل به برجام و راستی آزمایی آن از سوی ایران، کاهش تعهدات برجامی خود را باز خواهد گرداند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار