زلنسکی: حمایت آمریکا برای عضویت در اتحادیه اروپا را دریافت کردیم حزب‌الله خطاب به مقامات لبنانی: مذاکره با دشمنی که به کشتار ادامه می‌دهد، چه ارزشی دارد؟ جهاد اسلامی: سلاح مقاومت به هیچ طرفی تحویل داده نمی‌شود کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: دولت لبنان باید اسرائیل را مجبور به اجرای تعهداتش کند تکرار اظهارات خصمانه وزیر خارجه لبنان علیه ایران و حزب‌الله قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال

واکنش معاون موساد به شروط ۱۲ گانه پامپئو برای ایران

معاون رئیس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی با غیرواقعی توصیف کردن شروط دوازده‌گانه وزیر خارجه سابق آمریکا برای از سرگیری دیپلماسی با ایران، از اقدام دولت پیشین واشنگتن در خروج از برجام انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۱ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 05
کد خبر: ۷۹۶۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، معاون رئیس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) می‌گوید، ۱۲ شرطی که «مایک پامپئو» وزیر خارجه سابق آمریکا برای حل اختلافات با ایران مطرح کرده بود، شدیداً غیرواقعی بودند.

 

این مقام صهیونیست که با نامش با حرف «آ» مشخص شده، در مصاحبه با نشریه عبری‌زبان «یدیعوت آحارونوت» از دولت سابق آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» و کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل اینکه اجازه دادن «تهدیدات ثانویه ایران، مانع تمرکز آنها روی تهدید اصلی یعنی برنامه هسته‌ای آن شود» انتقاد کرد.

 

در بخش دوم این مصاحبه که امروز (جمعه) منتشر شده، دلیل اصلی انتقاد وی از شروط پامپئو، مخلوط کردن موضوع فعالیت‌های منطقه‌ای و برنامه موشکی بالستیک ایران با مسئله پرونده هسته‌ای ایران توصیف شده است.

 

بر این اساس، معاون رئیس موساد با متهم کردن انگلیس، فرانسه و آلمان به دورویی در تعاملاتشان با ایران، اظهار داشت: «این بدبینی نابجای [تروئیکای اروپایی]، به‌طرز غیرقابل باوری مشکل‌زا بود. درباره آمادگی آنها برای اتخاذ موضع علنی صحبت می‌کنم، که با آگاهی آنها درباره دروغگو بودن [ایران] تضاد داشت».

 

به نوشته روزنامه «جروزالم‌پست» به نقل از این مصاحبه، علی‌رغم انتقاد این مقام صهیونیست از حمایت تروئیکای اروپایی از توافق هسته‌ای ایران، وی اما با اقدام دولت ترامپ در خارج شدن از برجام به تاریخ می ۲۰۱۸ نیز مخالفت کرد.

 

معاون موساد با اذعان به پایبندی ایران به الزامات ذیل برجام از جمله محدودیت‌های غنی‌سازی اورانیوم، گفت اسرائیل می‌توانست تا سال ۲۰۲۵ با همان توافق هسته‌ای سر کند و سپس در صورت نیاز علیه ایران اقدام می‌کرد.

 

وی در بخش اول این مصاحبه نیز با انتقاد از ناتوانی نتانیاهو در جلوگیری از تقویت ایران، گفته بود: «وضعیت ما امروز نسبت به سال ۲۰۱۵ (که برجام حاصل شد) بدتر است. آنها توسعه‌طلبی‌شان را یک لحظه متوقف نکردند. دارند موشک می‌سازند.»

 

«بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز شامگاه پنجشنبه مدعی شد اگر جامعه جهانی مانع دستیابی ایران به توانمندی ساخت سلاح اتمی نشود، اسرائیل به‌صورت مستقل برای متوقف کردن ایران عمل می‌کند./ فارس

 

ارسال نظر