وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

لاوروف: نجات برجام هنوز ممکن است

وزیر امور خارجه روسیه تأکید کرد: شرط ضروری برای نجات برجام، اجرای کامل و پیگیرانه توافقات جامع سال ۲۰۱۵ از سوی همه طرفین امضاء کننده آن است و مسکو برای رسیدن به این هدف، با همه طرفین همکاری خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 05
کد خبر: ۷۹۶۸۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری «نووستی»، "سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه در مصاحبه‌ای اختصاصی با مجله «اندیشه روسی» ابراز عقیده کرد که برطرف کردن گره موجود در روند اوضاع پیرامون توافق هسته‌ای با ایران، می‌تواند گامی باشد که واشنگتن به تهران بفرستد تا نشان دهنده تمایل جدی آمریکا برای بازگشت به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در باره برنامه هسته‌ای ایران باشد.

 

 

لاوروف تأکید کرد: «"پنجره فرصت" برای نجات توافق هسته‌ای هنوز بطور کامل بسته نشده است، شرط ضروری برای این منظور، اجرای کامل و پیگیرانه توافقات جامع سال 2015 از سوی همه کشورهایی است که این توافقات را تهیه کرده و در خصوص آنها به توافق رسیدند و طرف روسی برای رسیدن به این هدف، آمادگی دارد تا با همه طرفین شرکت کننده در برجام همکاری کند.»

 

به گفته وی، روسیه در تماس دائمی با شرکای اروپایی برجام برای یافتن راه حل‌های ممکن است، ولی در شرایط کنونی بسیاری از مسائل به طرف آمریکایی بستگی دارد.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه ادامه داد: «نکته اصلی و تعیین کننده در شرایط کنونی، مواضع دولت جو بایدن درباره توافق هسته‌ای است. به عقیده ما، رفع مشکلات بوجود آم ده پیرامون ایران و برنامه هسته‌ای این کشور، می‌تواند گامی از سوی واشنگتن باشد تا به تهران علامت بدهد که قصد جدی برای بازگشت به توافق هسته‌ای را دارد.»

 

سرگئی لاوروف اعلام کرد که مسکو امیدوار است وضعیت پیرامون برجام به زودی به سمت بهبود اوضاع پیش برود و آمادگی دارد تا به دست یابی به توافق بین دیگر شرکای خود در این توافقنامه کمک کرده و روند اجرای برجام به چارچوب اولیه آن بازگردد.

 

وی یادآور شد که مقامات تهران بارها آمادگی خود برای اجرای کامل توافقات هسته‌ای، به شرط انجام تعهدات شرکای اروپایی و طرف آمریکایی و برقراری توازن بین منافع همه طرفین برجام را اعلام کرده و روسیه نیز برای رسیدن به این هدف حاضر است هر کمکی که لازم باشد، انجام دهد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار